Keystone logo
© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

Introduktion

Regent College London är en framstående institution för högre utbildning belägen i Londons pulserande hjärta, Storbritannien. Känd för sina olika akademiska program, erbjuder det ett brett utbud av grund- och forskarutbildningskurser inom discipliner som affärer, datorer, hälsa och socialvård. Med ett engagemang för akademisk excellens och en mångkulturell miljö ger Regent College London studenter en utbildning i världsklass som utrustar dem med de kunskaper och färdigheter som behövs för att frodas inom sina valda områden. Utforska möjligheterna och upplevelserna som Regent College London har att erbjuda och ge dig ut på en resa av akademisk och personlig tillväxt i en av världens mest dynamiska städer.

Vi är en mångfaldig gemenskap, aktiva för att främja lärande och utbildning, med över 20 års framgång inom brittisk högre utbildning. Vi välkomnar studenter från alla bakgrunder och vårdar en stödjande, inkluderande miljö och positiv kultur.

Läs mer om våra ämnesområden och de kurser vi erbjuder.

 • Företag och företag
 • Ingenjör och databehandling
 • Hälso- och idrottsvetenskap
 • Lag

Flexibel studie som passar din livsstil

Det moderna livet är hektiskt och krävande. Vi tror att flexibla, skräddarsydda studier är en baslinje för samtida utbildning. Det är därför vi erbjuder:

 • dag-, kvälls- och helglektioner
 • flera studieorter över hela London
 • studentutvecklingssessioner för att förbättra din personliga och professionella utveckling
 • Tänker i karaktär; en svit av gratis transformerande lärandeprogram

Att sätta elevupplevelsen först

Regent erbjuder en unik studentupplevelse, som skiljer sig från alla andra universitet. Detta kännetecknas av utmärkt undervisning, en positiv kultur och ett oöverträffat studentstöd. Våra studenter håller med, vilket ger oss ett betyg på 93 % för övergripande tillfredsställelse i den senaste National Student Survey (NSS).

Historia och vision

Regent College London bildades 2010 som en del av Regent Group, ett utbildnings-, tränings- och investeringsförvaltningsföretag som grundades av familjen Pankaj. Vi delar en rik och framgångsrik historia inom utbildning, kännetecknad av kompakta campus, små, fokuserade klasser och oöverträffat stöd.

Högskolan öppnade ursprungligen i Wembley, levererade BTEC Higher National Diplomas och förse studenter med alternativa progressionsvägar till högre utbildning. Under 2013 öppnade vi inträden för allmänheten för att återspegla vårt engagemang för att bredda tillgången och deltagandet. Sedan dess har vi levererat en rad HND affärsprogram validerade av Pearson. Vi utökade också vårt utbud av högre utbildning och arbetade med en samling universitetspartners för att leverera Foundation Year Routes, Foundation Degrees, Bachelor's Degrees, Top-up Degrees och Master's Degrees.

Som en högskola har vi uppnått många mål, såsom ett positivt resultat för QAA Higher Education Review, utmärkta resultat i National Student Survey, öppna fem campusplatser över hela London, och naturligtvis att hjälpa våra studenter att nå sina livslånga mål och ambitioner.

Vår vision

Vår vision är att vara Storbritanniens första verkligt teknikbaserade brittiska universitet, med ett globalt varumärke och campus från 2025 till 2030. Vi strävar efter att ge elever över hela världen en enastående utbildning och studentupplevelse.

Antagningar

Behörighetskrav för inhemska och EU-studenter

Regent-gemenskapen är öppen och välkomnande för studenter från hela världen. Om du är hemstudent kan du hitta behörighetskrav på våra kurssidor. För EU-studenter, hitta ditt land från listan nedan för att lära dig mer om specifika inträdeskrav för ditt land.

Efter Storbritanniens utträde ur EU tillkännagav den brittiska regeringen den 23 juni 2020 att EU-, andra EES- och schweiziska medborgare inte längre kommer att vara berättigade till hemavgiftsstatus eller ekonomiskt stöd för grundutbildning, forskarutbildning och avancerad elev från Student Finance England för kurser med start läsåret 2021/22 och framåt.

Denna ändring gäller inte irländska medborgare som bor i Storbritannien eller Irland vars rätt att studera och få tillgång till förmåner och tjänster kommer att bevaras på ömsesidig basis för brittiska och irländska medborgare enligt Common Travel Area-arrangemanget. Studenter utanför detta undantag kommer att vara ansvariga för internationella kursavgifter.

Visumkrav

Graduate-visumvägen är ett visum som är tillgängligt för internationella studenter i Storbritannien som vill arbeta eller söka arbete efter framgångsrikt slutförande av sin examen på grundnivå eller högre hos en leverantör av högre utbildning.

Regent College London är en leverantör av högre utbildning med en meritlista för efterlevnad. Graduate-visumvägen är osponsrad, vilket innebär att vi inte kommer att sponsra dig på denna visumrutt.

Sökande som ansöker under denna rutt kommer att få (när de har beviljats) ett visum för två år.

Det finns inget underhållskrav på denna rutt, vilket innebär att du inte behöver ha en fast summa pengar att visa på ditt bankkonto som du skulle ha gjort när du ansökte om ett studentvisum.

Genom att slutföra examen med Regent College London kommer du automatiskt att uppfylla kravet på engelska eftersom du har en examen som undervisas på engelska.

Information och vägledning för visumansökan

Att flytta till ett nytt land för att studera kan kännas överväldigande och att få koll på den nya miljön och kursen kan ta lite tid. Den här sidan täcker all relevant information och vägledning för att hjälpa dig förstå visum- och immigrationsprocessen innan du börjar dina studier hos oss.

Visumdokument och ytterligare information

 • Biometriskt uppehållstillstånd (BRP)
 • Bekräftelse av godkännande för studier (CAS)
 • Dokumentöversättningar
 • Personligt uttalande
 • Tuberkulostest och certifikat
 • Immigration Health Surcharge (IHS)
 • Arbeta under dina studier
 • Avslag

Alumnstatistik

Platser

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Frågor