Keystone logo
© Eva Dang
Results Driven Group

Results Driven Group

Results Driven Group

Introduktion

Om oss

Företaget grundades av Chris Goodwin. Affärsidén kom från Chris: s förståelse av både den privata och den offentliga sektorn och behoven hos sina befintliga kunder, vilket var långt bredare än vad han kunde ge personligen. Han ville inte falla i fällan med att "försöka göra allt" så han satte sig om att bilda allianser med ett antal experter på sina områden. Namnet " Results Driven Group " valdes eftersom det reflekterade hans lust och passion för att få resultat för sina kunder.

Results Driven Group uppdrag är affärs- och organisationsförändring, för att göra företagen till högpresterande.

Vi förstår att för att uppnå detta måste du ta itu med en rad problem och affärsproblem. Vi inser alla att olika åtgärdsförfaranden krävs för att uppnå framgång för våra kunder: konsultation, coaching, utbildning och outsourcing. Vad som skiljer oss från många av våra konkurrenter är att vi har experter på alla nyckelområden som vanligtvis utmanar en ledare och erbjuder ett brett utbud av lösningar på dessa utmaningar. De "partners" som tillhandahåller tjänster till koncernens kunder, arbetar med en rad olika organisationer, både inom den offentliga och privata sektorn, från medelstora till stora organisationer.

Välj oss

Vid RDT specialiserar vi oss i skräddarsydda kompetensutvecklingslösningar. Med över 20 års erfarenhet inom tränings- och utvecklingsarenan har vi etablerat ett utmärkt rykte för leverans av mycket anpassad och flexibel träning. Vi har byggt vår framgång på vår förmåga att lyssna, erbjuda flexibilitet och uppmärksamma detaljer i hela tjänsten som vi erbjuder till våra kunder.

Vi tror att en framgångsrik tjänsteleverantör ska arbeta i ett pågående samarbete med kunden och det är just därför våra kunder kommer tillbaka till oss gång på gång. Våra erfarna Account Managers kommer att arbeta med dig för att skapa en lämplig strategi för att hantera dina organisatoriska och affärsbehov.

Vi har en omfattande kundbas med många "blue chip" -företag som sträcker sig från stora företag till små och medelstora företag, till myndigheter och många fler. Vårt utbud av kurser levereras i 200 olika sektorer i hela Storbritannien.

Vi har valts av parlamentariska projekt för att delta i en dokumentär kallad "Best Practice in People Management" på grund av det arbete vi för närvarande utför och har gjort med våra kunder:

Frågor