Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Introduktion

Vi har en distinkt plats på Rice som en skola med en verkligt global expertis, engagemang som sträcker sig från antiken till framtiden, och vetenskaplig utredning och engagemang för verklig rättvisa.

Humaniora förstås vanligtvis som en uppsättning akademiska discipliner som försöker undersöka och tolka den mänskliga upplevelsen - individer såväl som hela kulturer. Humaniora vid ris ägnar sig åt upptäckten, bevarandet och kommunikationen av det förflutna och nuet för att djupare förstå samtida samhälle samtidigt som man främjar fantasin i en ny framtid. Ändå lever och trivs vi också i nya utrymmen bortom disciplinerna i våra samarbets- och tvärvetenskapliga centra, program och minderåriga, som utgör grunden för de mer fullständigt integrerade och "bindande humaniora" vi försöker expandera.

Den här bindande ambitionen syftar till att stödja banbrytande forskning, att förnya och förvandla klassrummet inom humaniora och att främja våra doktorandprogram till nationell framgång genom tvärvetenskapliga anställningsinitiativ, gemensamma fakultetsutnämningar, samundervisade kurser som sammanfogar discipliner, och en ny infrastruktur för stöd för samarbetsforskning. Denna bindande ambition sträcker sig bortom våra klassrum till lokala institutioner och publik som bygger på Rice i Houston och dess band till Texas Medical Center, till Menil Collection, Museum of Fine Arts Houston och andra kulturinstitutioner, liksom Houstons stort landskap av etniska och religiösa samfund.

Vi inbjuder dig att följa med på några av de största frågorna i vår tid - om vem som står i centrum för medicinstudiet; om etik och moral inför katastrofer; om lagens och politikens plats i demokratins framtid; om digital konst som förbinder konst och teknik; om innehållet i verklig rättvisa; och om formen och konsekvensen av ett väl levt liv.

Platser

 • Houston

  South Main Street,6100, 77005, Houston

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor