Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Introduktion

Högt rankad av de flesta rankade organisationer och med mer än 80 forskarutbildningar inom högbetalda, efterfrågade områden och tillgängliga stipendier, assistenttjänster och stipendier, inbjuder vi dig att ta en närmare titt på RIT .

Låt dig inte luras av ordet "teknik" i vårt namn. På RIT kommer du att upptäcka ett universitet av konstnärer och designers å ena sidan och vetenskapsmän, ingenjörer och företagsledare å andra sidan – en kollision mellan höger hjärna och vänster hjärna.

RIT fokuserar på tillämpat lärande - ett "hands-on" tillvägagångssätt som involverar direkt tillämpning av färdigheter, teorier och modeller.

Vi erbjuder en hög avkastning på investeringen (ROI) i form av ingångslöner och livstidsinkomster samt arbetstillfredsställelse och personlig tillväxt.

Flexibla studiealternativ inkluderar onlineprogram och möjligheten att arbeta och studera. Många av våra forskarutbildningsprogram är samarbetande och tvärvetenskapliga, vilket gör att du kan dra nytta av och dra nytta av styrkorna hos flera av våra högskolor. Co-op (kooperativ utbildning) är ett kännetecken för RIT, och forskarstuderande har valfri möjlighet att tillbringa en eller flera terminer anställda i en heltidsanställd, betald tjänst relaterad till deras akademiska program. Undervisning debiteras inte när de är på co-op, och många studenter använder co-op inkomster för att finansiera sin utbildning.

Internationella studenter: Med en av de största listorna över OPT-certifierade forskarutbildningsprogram vid något amerikanskt universitet, tillsammans med vårt starka rykte bland amerikanska arbetsgivare, är RIT en av de mest framgångsrika när det gäller att placera studenter i OPT.

Vi erbjuder forskarutbildningar inom följande områden:

 • Konst, design och arkitektur
 • Företag och förvaltning
 • Kommunikation och digitala medier
 • Data- och informationsvetenskap
 • Ingenjörs- och teknikteknik
 • Miljöstudier och hållbarhet
 • Speldesign och utveckling
 • Hälsoprofessioner och medicinska vetenskaper
 • Humaniora, samhällsvetenskap och utbildning
 • Fotografi, film och animation
 • Vetenskap och matematik
 • Odeklarerad och individualiserad studie

Fler fördelar med RIT inkluderar:

 • Oöverträffade karriärförberedelser och arbetsmöjligheter inklusive ett världsberömt kooperativ utbildningsprogram som låter dig få värdefull erfarenhet från och exponering för potentiella arbetsgivare och tjäna pengar utan att betala undervisning. Internationella studenter - RIT erbjuder 50+ STEM-utsedda forskarutbildningsprogram att välja mellan, som alla är berättigade till OPT-förlängning.
 • Utmärkt avkastning på investeringen - 94,3 % av vår senaste examensklass är anställda och den genomsnittliga ingångslönen för den klassen var $93 800.
 • Starkt rykte och ranking - rankad 105:e bland "nationella" amerikanska universitet, 11:a bland toppskolors samarbetsprogram eller praktikprogram och 48:e bland "bäst värdefulla" skolor i de senaste US News- rankningarna; en Money Magazine topp-50 för att lägga till värde; Morning Consult placerar RIT i den översta tredjedelen av de mest betrodda amerikanska universiteten.
 • Lika möjligheter för generöst ekonomiskt stöd - förra året delade vi ut 40 miljoner dollar i stöd till 2 800 amerikanska och internationella doktorander
 • Karriärfrämjande forskningsmöjligheter med riklig finansiering och resurser.
 • Säkert campus på ett idealiskt läge strax utanför en blomstrande, tillgänglig men inte alltför stor stad - ett samhälle där ras- och tankemångfald uppskattas och hyllas.
 • Flexibilitet att arbeta och studera och 8 000 studentjobb på campus tillgängliga varje år.
 • Fakultet som älskar att undervisa och mentor dig och små klassstorlekar som underlättar personlig utbildning.
 • Toppmoderna faciliteter på ett campus erkänt för innovation och hållbarhet.
 • Mångsidig studentpopulation - 2 600 internationella studenter från 100 länder med resurser och stöd att matcha.
 • 140 000 välanslutna alumner för att hjälpa dig att nätverka.

Internationella studenter: Med en av de största listorna över OPT-certifierade forskarutbildningsprogram vid något amerikanskt universitet, tillsammans med vårt starka rykte bland amerikanska arbetsgivare, är RIT en av de mest framgångsrika när det gäller att placera studenter i OPT.

KOM TRIVS MED OSS {{Preferred}}!

youtube.gif

Statistik

 • Internationella studenter:

  20%

 • 0
 • Förhållande mellan student och fakultet:

  13 till 1

Campus funktioner

RIT har välutrustade, toppmoderna faciliteter som sällan matchas på andra campus. Vi har verktygen, tekniken och specialiserade utrymmen som kommer att förbättra och stödja ditt lärande. Utforska och briljera i en miljö rik på den senaste utrustningen, programvaran, studior, laboratorier och bekvämligheter. Det är en idealisk plats att skapa, förnya och upptäcka. Princeton Review rankar konsekvent RIT bland de mest anslutna campusen i landet. Oavsett om du är i klassrummen, labben, bostadshusen eller allmänna utrymmen på campus, erbjuder vi gratis, direkt, höghastighetsdatoråtkomst som är svår att slå.

RIT är mycket mer än dess högkvalitativa akademiska faciliteter; det erbjuder många välkomnande utrymmen på campus. Du hittar livfulla platser för social och intellektuell aktivitet nästan överallt. Den fysiska skönheten på campus kommer från ett samspel av naturliga och parkliknande miljöer med moderna byggnader, arkitektoniska drag och konstverk som visas framträdande. Bekväma utrymmen på hela campus erbjuder platser att koppla av eller arbeta med projekt och teamuppgifter.

Dessutom har vår gemenskap med mer än 18 000 studenter, lärare och personal gjort ett åtagande att främja hållbarhet på alla områden – i akademiska program och forskningsinitiativ, i vår campusverksamhet och konsumtionsmetoder och i ansträngningar för att främja social hållbarhet inom RIT familj. Genom att göra campus mer miljövänligt och genom att engagera oss i och lära oss mer om hållbara metoder, kan vi vidta åtgärder nu för att säkerställa att campus, Rochester-området och den större världen vi lever i blir renare, hälsosammare och mer beboelig. imorgon än de är idag.

  Antagningar

  För att vara berättigad att ansöka om något RIT-examensprogram måste du inneha (eller vara i väntan på) en baccalaureate-examen (eller motsvarande) från ett ackrediterat universitet eller högskola. Arbetslivserfarenhet krävs inte.

  Att ansöka till RIT är snabbt och enkelt. Vår onlineansökan tar vanligtvis 15-20 minuter att fylla i, och du kan komma igång och skicka in din onlineansökan med eller utan den erforderliga ansökningsavgiften och stödjande dokument. Ansökan till alla forskarutbildningsprogram kräver inlämning av en onlineansökan och följande stödjande dokument: $65 ansökningsavgift, personligt uttalande, CV och grundutskrifter.

  De flesta program kräver rekommendationsbrev. Ytterligare krav varierar beroende på program och kan inkludera ett skrivprov, portfolio eller ett inträdesprov (GRE eller GMAT).

  När du ansöker börjar du med att skapa ett GRATIS portalkonto. Från din personliga antagningsportal kan du starta och hantera din ansökan. Portalen tillhandahåller en checklista för att avgöra eventuellt ytterligare material du behöver för att slutföra din ansökan. Din ansökan kommer att skickas för granskning till antagningskommittén när alla nödvändiga punkter har skickats in.

  Visumkrav

  Vårt team är här för att hjälpa dig förstå nästa steg för att ansöka om ditt studentvisum. För att ansöka om ett studentvisum kräver amerikanska regeringsbestämmelser att internationella studenter visar att de har tillräckliga ekonomiska resurser för att täcka kostnaderna för undervisning, avgifter, förnödenheter och levnadskostnader under minst nio månaders heltidsstudier.

  Internationella studenter som behöver ansöka om studentvisum måste skicka in ett originalkontoutdrag till RIT som visar det tillgängliga beloppet för sin utbildning.

  Stipendier och finansiering

  RIT delar ut mer än 40 miljoner dollar i meritstipendier och assistentskap till doktorander varje år. Stipendier varierar från 10% - 40% av undervisningen. Utmärkelser baseras på en sökandes akademiska excellens. Många saker tas med i beräkningen när du delar ut stipendier - grundexamensbetyg, poäng för examensplaceringar och din forskning och arbetserfarenhet spelar en roll.

  Graduate assistenttjänster erbjuds till heltidsstuderande forskarstuderande för att fungera som undervisning, forskning eller administrativa assistenter. Graduate Assistants får lön (fastställs av den avdelning som anställer) i utbyte mot utfört arbete. Många utexaminerade assistenter får också eftergift av undervisning (dvs. undervisningsstöd) utöver lön för assistenttjänster.

  Forskarstuderande kan tilldelas både stipendier och assistenttjänster. Dessa finansieringsmöjligheter är desamma för både amerikanska och internationella sökande.

  Valfri Co-Op: kooperativ utbildning är betalda arbetsuppgifter med företag och organisationer runt om i USA och utomlands. Co-op tillåter studenter att tillbringa en eller flera terminer anställda i en heltidstjänst, betald befattning relaterad till deras akademiska program innan de tar examen. Många studenter använder andelsintäkter för att finansiera sin utbildning. Studenter betalar inte undervisning och avgifter när de är på co-op.

  Arbetsstudie: Forskarstuderande som studerar på heltid kan ansöka om att arbeta deltid på campus. RIT har mer än 7 000 lediga jobb varje år, och studenter arbetar vanligtvis 10–20 timmar per vecka. Internationella studenter som studerar på ett F-1 eller J-1 visum kan arbeta upp till 20 timmar per vecka på campus och 40 timmar under raster.

  Rullande ansökningstider

  De flesta av våra program erbjuder "rullande" ansökningsgranskning - det finns ingen specifik deadline för ansökningar; ansökningar kommer att accepteras och granskas under hela året.

  Ranking

  US News & World Report

  • Rankad 105:e i kategorin "National Universities" (2023)
  • Dela på 11:e plats bland de bästa skolornas samarbets- eller praktikprogram (2023)
  • Rankad 48:e bland "bäst värde skolor" (2023)
  • 41:a "mest innovativa skolan"

  Princeton Review

  • Listad i 2022 års upplaga av The Best Value Colleges: 200 Schools with Exceptional ROI for Your Education Investment
  • Listad i 2022 års "Bästa 388 högskolor"

  Money Magazine - en av dess bästa högskolor (2023)

  Morning Consult - 37:e mest betrodda universitet (2022)

  Times Higher Education

  • Rankad som 155: e bland amerikanska högskolor i The Wall Street Journal/Times Higher Education rankings, vilket placerar RIT bland de högsta 25 procent av högskolor och universitet i landet.

  Studentutbytet och besökarprogrammet

  RIT har rankats bland de bästa amerikanska skolorna för internationella studenter att engagera sig efter examen inom både STEM- och icke-STEM-områden.

  Student- och utbytesbesökarprogrammet utsåg RIT till en av de 100 bästa skolorna i två listor relaterade till valfri praktisk utbildning före och efter examen.

  Studentberättelser

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Antagningskrav för programmet

  Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

  Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

  Platser

  • Rochester

   Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive

   Frågor