Keystone logo
Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Introduktion

Rocky Mountain College är en liten privat institution för liberal konst fokuserad på akademisk framgång och personlig tillväxt. Rocky Mountain College är det äldsta college i Montana, grundat 1878. Dess historia visar ett engagemang för spetskompetens och öppenhet för alla synpunkter. College finner styrka genom att gå med i en liberal konsttradition och arvet från praktisk träning för specifika karriärer.

Rocky Mountain College campus upptar cirka 60 parkliknande hektar i ett bostadsområde i Billings. Vintergröna träd, buskar och perenner gör campus särskilt välkomnande för våra cirka 1 000 inskrivna studenter. Billings erbjuder alla fördelarna med ett storstadsliv med gästfrihet i en liten stad i Montana.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Billings

    1511 Poly Drive Billings, , Billings

Frågor