Keystone logo
Rome Business School Internationell Master i projektledning
Rome Business School

Internationell Master i projektledning

Rome, Italien

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8 900

På Campus

Introduktion

Den internationella masterexamen i projektledning erbjuder utbildning på högre nivå för yrkesverksamma som vill konsolidera och berika sina färdigheter i internationell projektledning. Detta program är utformat för att möta behoven hos blivande projektledare som verkar i ett globalt sammanhang och vill få en djupgående förståelse för utmaningarna och möjligheterna i samband med internationell projektledning.

Genom en omfattande och tvärvetenskaplig läroplan erbjuder International Master in Project Management en balanserad kombination av teori och praktik. Studenterna kommer att ha möjlighet att studera grundläggande ämnen som strategisk projektplanering, resurshantering, riskhantering, förändringsledning och ledarskap, såväl som kulturella och juridiska aspekter som är specifika för internationell projektledning.

Forma din professionella väg genom fyra pelare:

Verklig länk med företag

Ett internationellt nätverk av företags partners för att hjälpa unga och seniora yrkesverksamma att bygga sina karriärer och RBS för att skapa den bästa möjliga inlärningsupplevelsen, tack vare Business Practice LAB, företagsbesök, klassövningar och exklusiva föreläsare.

inter

Rome Business School är stolt den mest internationella handelshögskolan i Italien och kan fördjupa våra studenter i en stimulerande miljö, tack vare vår internationella fakultet, våra exklusiva Bootcamps i Silicon Valley, Barcelona, ​​Paris, Rom och Toscana och blandad etnicitet i våra klasser .

Professionell inverkan

Vårt högre syfte är att bygga chefer och ledare. Av den anledningen har vi byggt vår Master kring vår students professionella och personliga tillväxt, genom att tillhandahålla olika tjänster och upplevelser, precis som vår karriärtjänst, flera företagsmöten, företagsskuggning, individuella coachningssessioner och ett program för mjuka färdigheter.

Högre syfte

Efter vårt motto, Bättre chefer för en bättre värld , är en hel del av vår Master helt dedikerad till ett högre syfte inom affärer, Corporate Social Responsibility och skapandet av ett hållbart förhållningssätt och tänkesätt till affärer

Internationell Master i projektledning i Rom

Karriärpåverkan

+15% löneökning, efter 1 år efter avslutad masterexamen i projektledning. Våra studenter arbetar i prestigefyllda företag som Maserati, Unilever och Deloitte.

Förberedelser för PMI-undersökningar och certifieringar: CAMP & PMP, eller PSM - I

Vårt masterprogram erbjuder lektioner om PM-domäner, uppgifter och möjliggörande faktorer som krävs för att kunna för följande undersökningar:

  • Professional Scrum Master™ I (PSM-I) - Certifiering som visar en avancerad nivå av kunskap om Scrum-ramverket
  • CAPM® - Certifiering på grundnivå för projektutövare
  • PMP® - Branscherkänd certifiering för projektledare

Studenter som är berättigade att ansöka om PMP®-certifiering kan ta den valbara PMP® Exam Prep-kursen, som ger dem de 35 kontakttimmar som krävs för att ta provet och få PMP®-certifiering.

Practice Lab i samarbete med NTT DATA

Ta rollen som en riktig projektledare och omsätt grunderna i ett projekt som leds av en NTT DATA-chef. Börja med ett affärscase, använd några av de verktyg och tekniker som presenteras i klassen (brainstorming, Delphi-metoden, affinitetsdiagram, etc.) för att samla in krav, förbereda en beskrivning av projektets omfattning och bygga en detaljerad WBS.

Utbildningspartner (ATP) för Project Management Institute

Rome Business School är en auktoriserad utbildningspartner (ATP) till Project Management Institute.

Internationellt Bootcamp

Tänk stort och gå globalt, välj mellan 4 kontinenter och 9 internationella bootcamps. Välj bland bootcamps i Silicon Valley (USA), Paris, Rom, Toscana, Barcelona, ​​Nigeria, Qatar, London eller Kina och få en uppslukande och stimulerande upplevelse, fokuserad på ämnena inom affärsvärlden och nätverk och lär dig av toppföretag chefer.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor