Keystone logo
Rose Bruford College

Rose Bruford College

Rose Bruford College

Introduktion

Rose Bruford College har erbjudit scenkonstutbildning i nästan 75 år i Londons stadsdel Bexley, som ligger 25 minuter från centrala London. Forskarutbildningen vid högskolan verkar på en global skala, med utrymmen i London, Connecticut, Berlin och mer. Vi strävar efter att uppnå social och kulturell påverkan genom att tillhandahålla utbildning av högsta kvalitet med specialistkurser kända för sina transformerande lärandeupplevelser. Vi kämpar för mångfald och tror att en global blandning av människor är avgörande för att göra vårt samhälle till en mer innovativ och inkluderande plats att studera och arbeta. Vår inlärningsetos är förankrad i konstnärskap, samarbete, gemenskap, upptäckt, oberoende och professionalism i en stödjande miljö.

Vårt mål är att inspirera, entusiasmera och utbilda dig till en kreativ konstnär och utövare som kan använda reflekterande praktik och forskning, tillsammans med den undervisning i världsklass vi tillhandahåller, som verktyg för att bli en självständig tänkare och ett fullgjort och framgångsrikt arbetande professionellt.

Vår undervisnings-, inlärnings- och träningsinriktning är baserad på konstnärskap, samarbete, gemenskap, upptäckt, mångfald, anställningsbarhet, oberoende och professionalism. Studenter och personal samarbetar över våra campus för att göra och producera över 75 föreställningar om året.

Vissa produktioner visas i London, och några tas på turné i Storbritannien och utomlands. Många av våra studenter införlivar en internationell erfarenhet i sina studier hos oss. Ur denna livliga atmosfär har generationer av artister, designers, tekniker och företag kommit som förändrar ansiktet på globala teater- och liveevenemang.

Det bästa sättet att lära sig mer om oss är att följa med på en öppen dag eller att se en av våra shower i aktion. Vi utför säsonger av arbete under hela året där du kan se våra duktiga design-, teknik- och performancestudenters arbete från första hand.

Våra värderingar och uppdrag

Vårt uppdrag är att uppnå social och kulturell påverkan genom att tillhandahålla yrkesutbildning och utbildning av högsta kvalitet. Vår undervisning täcker ett brett, innovativt spektrum av ämnen och levererar proaktiva akademiker som är kreativa, bemyndigade och anställbara.

Vårt beteende styrs och bestäms av våra kärnvärden:

 • Integritet
 • Kreativitet
 • Inclusion

Vi strävar efter våra elevers högsta prestationer och bästa möjliga arbetsmiljö för vår personal. Hela College-gemenskapen – kvinnor, män och icke-binära människor, yngre och äldre, från olika sociala och etniska bakgrunder, en mängd olika trosriktningar, kulturer och språk, alla sexualiteter, trans- och cis-könade, funktionshindrade och icke-handikappade – vi behandlas alla med samma respekt och har rätt till samma stöd och chanser att lyckas.

Vi kämpar för mångfald eftersom en rik blandning av människor gör vår högskola till en mer produktiv och kreativ plats att studera och arbeta på, och vi kämpar för jämställdhet eftersom det är rätt sak att göra.

Campus funktioner

Vår studenthem Christopher Court har 168 rum med eget badrum och ligger mittemot Sidcup tågstation. Det är också bara 10 minuters promenad från campus. Det finns massor av andra boendealternativ tillgängliga i närområdet.

Du kommer snabbt att bosätta dig i universitetslivet på Christopher Court och dela kök med fem andra studenter på självhushåll. Rummen tilldelas förstaårsstudenter enligt först till kvarn-principen. Kostnaden för rummet inkluderar; 24/7 vänlig personal och säkerhet, energi- och vattenräkningar och snabbt och pålitligt bredband. Det finns en Costa precis intill och en tvättomat på plats.

2023-2024 kostade rummen 245 £ per vecka och alla rum har en 4-fots (liten dubbel) säng. Standardkontraktet är 40 veckor långt. Det finns ett 30-veckorskontrakt för studenter i agerande grundkurs.

  Antagningar

  Ansökningar till masterprogram tas emot direkt via högskolans hemsida via relevanta kurssidor.

  Universities and Colleges Admissions Service (UCAS) är ansökningsportalen för våra heltidskurser på grundnivå. Ansökningar skickas in online på UCAS. Resultatet av din ansökan och provtagning kommer att uppdateras på ditt UCAS-konto, så håll utkik efter eventuella uppdateringar.

  The UCAS code for Rose Bruford College is R51.

  Platser

  • Sidcup

   Burnt Oak Lane, DA15 9DF, Sidcup

  Frågor