Keystone logo
Rotterdam University of Applied Sciences

Rotterdam University of Applied Sciences

Rotterdam University of Applied Sciences

Introduktion

Om oss

Rotterdam University of Applied Sciences har mer än 36 000 studenter och mer än 3 500 anställda. Det finns ett brett utbud av program att välja mellan i alla utbildningssektorer, med undantag för jordbrukssektorn. Vår utbildning är nära kopplad till utvecklingen i storstadsregionen Rotterdam.

Vår uppgift

Vid Rotterdam University of Applied Sciences utbildar vi våra studenter till att bli en professionell som ger värdefulla bidrag till samhället. Vi gör detta i Rotterdam; en internationell och storstadsmiljö.

I allt det vi gör är vår jämlikhet. Vi uppmuntrar ömsesidig respekt och vi arbetar med fokus på emansipation.

Vår vision

Varje student förtjänar bästa möjliga högre utbildning. Utbildning där eleverna erkänns och erkänns, ges lika möjligheter och utmanas att nå det högsta möjliga målet. Gruppen av föreläsare gör skillnaden. Föreläsare, forskare och fältpersonal lär sig av och med varandra för att ge studenterna aktuellt och utmanande utbildningsmaterial. Med ett examensbevis från Rotterdam University of Applied Sciences i handen är varje student redo för morgondagens värld.

Vision om utbildning

Rotterdam University of Applied Sciences står för inkluderande, högkvalitativ utbildning. Vi organiserar vår utbildning för att vara kontextrik. Studenter, föreläsare, forskare och proffs som arbetar tillsammans i en arbetsstudie miljö

I utbildningsvisionen från Rotterdam University of Applied Sciences identifierar vi egenskaper och grundläggande principer för vår utbildning. Innehållet och tillämpningen av den visionen är i händerna på lärargrupperna. De inser och organiserar utbildning som passar deras studenter, de yrken som de utbildar för och identiteten på deras specifika utbildningsprogram.

Vision om tillämpad forskning

Samarbete mellan forskningscentra och utbildningsprogram formar kopplingen mellan utbildning och tillämpad forskning.

Tillsammans med professionell praxis utvecklar de en gemensam framtidsvision på området. En vision som hanterar utmaningar som det professionella området står inför; utmaningar som kommer att påverka nuvarande och framtida proffs. Denna vision ger vägledning för utveckling av utbildning och programmering av forskning.

Animationen nedan skissar de grundläggande konturerna av visionen och skolans politik med avseende på tillämpad forskning.

Rotterdam University of Applied Sciences

Ett intryck av det förflutna, nuet och framtiden

En fågelperspektiv över vår historia

Rotterdam University of Applied Sciences grundades den 1 januari 1988 med sammanslagningen av nitton styrelser för utbildningsinstitut i Rotterdam, Delft och Dordrecht.

Arbetsplan

WORKplanen beskriver våra gemensamma värderingar och avtal: erbjuda högkvalitativ, inkluderande utbildning som har en stark koppling till praxis och till tillämpad forskning. Hur utbildning kommer att ta form är ansvaret för studieprogramgrupperna. Teamen bestämmer själv riktning, implementering och organisering av utbildning.

Varför studera i Holland?

Nederländerna, även känd som Holland, är ett land som erbjuder globala tjänster och har en inställning av öppenhet gentemot resten av världen. Det är öppet för att bedriva affärer, samtidigt som det är öppet socialt och kulturellt. Detta gör Nederländerna idealiskt för att ta emot människor som försöker berika sin kunskap genom att studera utomlands.

 • Du får utbildning av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.
 • Du kan studera både kandidatexamen och masterprogrammen som undervisas helt på engelska.
 • Nederländerna är utmärkta inom internationella affärer.
 • Personlig uppmärksamhet och lärande stöd.
 • Det är en säker miljö för internationella studenter.
 • Vi ligger i hjärtat av Europa med enkel tillgång till omgivande länder.
 • Holland har ett multikulturellt samhälle.
 • Hög livskvalitet.
 • Nederländerna investerar starkt i innovation och kreativa branscher.
 • Holländarna strävar efter att vara pionjärer på många områden.

---

Möt oss

Statistik

RUAS i siffror

Skolan har 36 000 elever och mer än 3 500 anställda. Skolans femton platser ligger alla nära öst till västra tunnelbanelinjen i Rotterdam, även känd som stadens kunskapsaxel.

  Campus funktioner

   Platser

   • Rotterdam

    Kralingse Zoom 91 3063 ND, , Rotterdam

    Frågor