Keystone logo
Royal Roads University

Royal Roads University

Royal Roads University

Introduktion

Om kungliga vägar

Vi lär oss, arbetar och lever på de traditionella länderna för Xwsepsum (Esquimalt) och Lekwungen (Songhees) förfäder och familjer som har bott här i tusentals år. Detta land har varit en del av urbefolkningens liv långt innan Hatley Castle byggdes, och det kommer att tillhöra framtiden. Det är med tacksamhet som vi nu lär oss och arbetar här, där det förflutna, nuet och framtiden för studenter från ursprungsbefolkningen och främmande ursprungsbefolkningar, lärare och personal möts.

Royal Roads University ligger på en av Kanadas vackraste nationella historiska platser och har en lång historia av excellens. 2015 firade vi 75 år av ledarskap och lärande – 55 år som militärhögskola och 20 år som publik sökte till ett forskningsuniversitet.

Vi förstår våra elevers behov och ambitioner, och vi har skapat alternativ för att leverera en pedagogisk upplevelse som passar din livsstil. Vår kohortmodell innehåller gruppbaserade kurser, vilket ger en resurs av likasinnade som du kan dela, utmana och växa med genom hela ditt program. Även efter examen fortsätter dessa grupper att stödja dina ambitioner för att säkerställa att din livsförändrande upplevelse hos oss har möjliggjort inte bara professionell förvandling utan också en personlig.

Inlärnings-, undervisnings- och forskningsmodell (LTRM)

Inlärnings-, undervisnings- och forskningsmodellen (LTRM), uppdaterad 2019, är en hörnsten i Royal Roads University s framgång. Royal Roads University syftar till att tillhandahålla lärande, undervisning och forskning som hjälper människor att förändra karriärer och liv genom att lösa problem och skapa möjligheter i världen. Som framgår av vår ursprungliga Learning and Teaching Model (LTM) 2013 fokuserar vi på att skapa världsmedborgare som är passionerade, beslutsamma och självsäkra livslånga lärande, integrerade i ett brett nätverk av likasinnade elever och som med tillförsikt kan hantera och lösa komplexa, verkliga problem.

En hållbar framtid

På Royal Roads University förstår vi att miljöledarskap krävs och vi är stolta över att våra studenter, lärare och personal stödjer denna riktning. Klimatförändringar är en av vår tids mest kritiska utmaningar, och vi är fokuserade på initiativ som stödjer campus hållbarhet. Miljömässig hållbarhet är inte bara naturligt kopplad till vårt undervisnings- och forskningsmandat, det är en utmaning som kräver den typ av tvärvetenskaplig och samarbetande problemlösning som vi utmärker oss i.

Förändringsarbete

Förändringar är en del av vårt DNA. Vi var pionjärer med modellen för blandad inlärning i Kanada och designade något helt annat på det eftergymnasiala landskapet. Vi skapade en unik inlärningsupplevelse genom digital leverans som gör det möjligt för elever att hålla kontakten med sina samhällen och kombinerade det med en oöverträffad naturlig och historisk miljö för forskning och studier i Victoria, BC Royal Roads University s roll som ledare för förändring och social innovation har erkänts med sin beteckning som ett Ashoka U Changemaker Campus.

Expert ledarskap

Våra program skapas och leds av branschexperter och instruktörer med verklig erfarenhet, vars kunskap och undervisningsmetoder speglar de nuvarande kraven från vår globala ekonomis ständigt föränderliga landskap.

Learning Excellence

Vår innovativa blandade lärandemodell kombinerar intensivt onlinelärande med residens på campus, vilket säkerställer att du får personlig tillgång till ledande fakultet och fortfarande uppfyller kraven i din karriär och ditt liv.

Real-World Education

Vi erbjuder verkliga utmaningar med fokus på praktiska resultat som gör skillnad i världen. Det betyder att de färdigheter du lär dig idag kan omedelbart tillämpas på arbetsplatsen i morgon.

Vision, mål och värderingar

Vår nya strategiska vision hyllar vårt förflutna och ser framåt 25 år, med mål och åtgärder utformade för att säkerställa att vi fortsätter att leverera livsförändrande utbildning – skapa ledare som förändrar världen.

Vår vision

Inspirera människor med modet att förändra världen.

Våra mål

 • Alla åldrar, vilket stadium som helst, var som helst : Vi är en motor för livslångt lärande för studenter oavsett var de befinner sig i världen, deras karriärer och deras liv.
 • Utforska, dela, avancera : Vi stödjer tvärvetenskaplig forskning som tänjer på gränser, tar bort barriärer och hittar lösningar på dagens kritiska frågor.
 • Bjud in, våga dig ut : Vi engagerar samhällen lokalt, nationellt och globalt – vi lutar oss åt partnerskap, lär oss av andra och välkomnar alla människor varmt.
 • Vibrerande och hållbart : Vi kämpar för ett hållbart campus med ledande infrastruktur och onlineplattformar – en som är en topparbetsplats i Kanada och vidtar åtgärder för försoning, mångfald, rättvisa och inkludering.

Våra värderingar

 • Omsorg En mångsidig och stödjande gemenskap för våra studenter, lärare och personal.
 • Kreativ innovation i allt vi gör; vi söker ständigt nya och bättre sätt att göra saker på.
 • Modig Djärv i våra handlingar; vi välkomnar utmaningar och tar genomtänkta risker.

Våra åtaganden

 • Bygg på våra styrkor inom tillämpad och professionell programmering, inter- och transdisciplinaritet och innovativ leverans
 • Växa vår innovativa och entreprenöriella kultur och reagera snabbt på förändringar på arbetsplatsen och i samhället.
 • Förbättra inkluderingen och engagemanget för människor med olika bakgrunder och idéer i alla aspekter av universitetslivet.
 • Implementera rekommendationerna från Sannings- och försoningskommissionen och respektera FN:s deklaration om ursprungsfolkens rättigheter.
 • Förbättra hållbarhet i alla våra akademiska program och verksamheter, med fokus på FN:s mål för hållbar utveckling.
 • Främja forskning och utbildning för att tackla klimatkrisen, snabba tekniska framsteg och sammanlänkade sociala, ekonomiska och politiska utmaningar.

Studentliv

På Royal Roads University främjar vi en sund balans mellan arbete, studier och viktigast av allt, roligt. Vi är värd för en mängd olika virtuella och personliga aktiviteter och evenemang för att bygga gemenskap, koppla dig till andra Royal Roads-studenter och förbättra din studentupplevelse.

I linje med Royal Roads University s svar på covid-19 har alla studentlivsaktiviteter, inklusive rekreationscentret, evenemang och volontärarbete, flyttat online. Gå med oss, engagera dig och håll kontakten var du än är!

Besök studentkalendern för att ta reda på vilka evenemang som snart händer. Du kan lägga till evenemang i din digitala kalender direkt från evenemangsinlägget, så att du inte missar något.

Oavsett om du studerar på distans, på ett residens eller i ett program på campus, finns det möjligheter att vara involverad med andra medlemmar av Royal Roads community. Att gå med i en klubb eller en aktivitet kommer att koppla dig till andra studenter, lärare och personal på Royal Roads. Är du osäker på var du ska börja? Delta i ett webbseminarium, volontär med Campus Ambassadors eller Community Service Leadership Project, eller starta din egen onlineklubb!

Bli involverad!

 • Är du en ny student? LaunchPad: Orientering till RRU är för dig!
 • Kolla in studentevenemangskalendern för att ta reda på vad som händer
 • Hitta klubbar och organisationer som matchar dina intressen – eller starta din egen klubb!
 • Volontär som campusambassadör eller med Community Service Leader Project
 • Ta reda på mer om Royal Roads Student Association (RRUSA) och hur det stödjer den akademiska erfarenheten på RRU
 • Ta kontakt med oss på Facebook, Instagram och Twitter
 • Ta kontakt med studentrepresentanter i styrelsen och akademiska rådet

Djärvt annorlunda

I över 25 år har vi gjort saker annorlunda. Från vår onlineutbildningsexpertis till professorer som känner dig vid namn, det här är en utbildning utan dess like.

Platser

 • Victoria

  2005 Sooke Rd, Victoria, BC V9B 5Y2, Canada, , Victoria

Frågor