Keystone logo
Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Business School Asia Pacific

Introduktion

Om Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Business School Asia Pacific är ett dotterbolag till Rutgers, State University of New Jersey (USA). Rutgers erbjuder de högst rankade Executive Master of Business Administration (EMBA) och Master of Science in Supply Chain Management (MS SCM) -program till begåvade yrkesverksamma i Singapore. Förutom EMBA- och MS SCM-programmen erbjuder vi öppen registrering och anpassade Executive Education-program för både individer och företag.

EMBA- och MS SCM-programmen genomförs i Singapore. Rutgers Business School Asia Pacific är registrerad hos Committee of Private Education som en privat utbildningsinstitution (PEI). Vi är registrerade hos CPE under en period av 4 år från 22 maj 2020 till 21 maj 2024.

Kandidater från masterprogrammen i Singapore tjänar en magisterexamen som ges av Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Certifikatet och utskriften utfärdas av universitetet. Kandidater från Singapore uppmanas att delta i den årliga sammankomsten i New Jersey, USA varje år.

Anläggningar vid Rutgers Business School Asia Pacific , Singapore

Klasserna hålls på 146 Robinson Road, #07-01/02, Singapore 068909. Det finns 2 klassrum och båda är utrustade med projektor, whiteboards och har WiFi-anslutning. Klassrum 1 är 58 kvm och platskapaciteten är 38. Klassrum 2 är 45,62 kvm och platskapaciteten är 30. Förhållandet mellan lärare och elev är vanligtvis 1:20-25.

147961_pexels-photo-3182742.jpeg
fauxels / pexels

Om Rutgers University & Rutgers Business School

Universitetet

Rutgers, State University of New Jersey förkroppsligar den historiska utvecklingen av högre utbildning i USA. Från dess koloniala början som Queen's College 1766 växte institutionen till en av de äldsta, största och den mest framstående institutionen för högre utbildning i US Rutgers är det åttonde äldsta universitetet i Amerika och en av nio Colonial Colleges i USA. det inkluderar Harvard, Yale, Princeton, Pennsylvania och Columbia. Med sammanslagningen av University of Medicine & Dentistry New Jersey (UMDNJ) och Rutgers University den 1 juli 2013 har vi nu ett samhälle med mer än 65 000 studenter och mer än 24 400 lärare och personal beläget på tre campus i Camden, New Brunswick och Newark med en årlig budget på 3,78 miljarder dollar (FY2015-2016).

Idag är vi bland de ledande universiteten i landet med mer forskning än Harvard, Yale eller Northwestern University (Läs mer). Rutgers akademiker har satt sina spår på världen. Våra anmärkningsvärda alumner inkluderar pionjärer inom vetenskap och medicin, författare, Fulbright-forskare, Nobelpristagare, NASA-astronauter, VD för stora företag, generaler i USA: s väpnade styrkor, medlemmar av amerikanska kongressen, Pulitzerprisvinnande författare, universitetspresidenter och en vice USA: s president. Rutgers University-studenter kommer från alla 50 stater och 125 länder runt om i världen.

Association of American Universities

Rutgers är medlem i den prestigefyllda Association of American Universities (AAU). AAU är en ideell organisation med 62 ledande offentliga och privata forskningsuniversitet i USA och Kanada. AAU grundades 1900 för att främja den amerikanska forskningsuniversitetets internationella ställning och fokuserar idag på frågor som är viktiga för forskningsintensiva universitet, till exempel finansiering för forskning, forskningspolitiska frågor och forskarutbildning och grundutbildning.

Medlemskap i AAU är på inbjudan och baseras på den höga kvaliteten på program för akademisk forskning och stipendium och grundutbildning, doktorsexamen och yrkesutbildning inom ett antal områden, samt allmänt erkännande av att ett universitet är enastående på grund av excellensen i dess forsknings- och utbildningsprogram.

Middle States Commission on Higher Education

Rutgers University är ackrediterat av Middle States Commission on Higher Education. MSCHE är en institutionell ackrediteringsbyrå som erkänns av USA: s utbildningsminister och rådet för högre utbildning. Universitetet har klassificerats som ett forskningsuniversitet med ”Very High Research Activity”.

Big 10 konferens

Från och med den 1 juli 2014 är Rutgers en del av Big 10-konferensen. Att gå med i Big Ten Conference är en viktig milstolpe för Rutgers. Det ger nya möjligheter för akademiskt samarbete och för atletisk tävling. Rutgers är redan ett akademiskt kraftverk. Att gå med i de tio stora betyder medlemskap i kommittén för institutionellt samarbete, ett konsortium bestående av 15 forskningsuniversitet i världsklass, inklusive alla de stora tio medlemmarna och University of Chicago. Denna allians ger våra studenter och lärare möjligheter till meningsfulla vetenskapliga samarbeten samt tillgång till databaser, konferenser och bibliotekssamlingar endast för medlemmar.

146885_pexels-photo-3184338.jpeg
fauxels / pexels

Rutgers Business School

Rutgers Business School – Newark och New Brunswick är en integrerad del av en av USA:s äldsta, största och mest framstående institutioner för högre utbildning: Rutgers, The State University of New Jersey. Rutgers Business School-Newark och New Brunswick (RBS) grundades 1929 och har ackrediterats sedan 1941 av AACSB International. Idag är det kännetecknet för excellens inom företagsutbildning i en stat som är känd för sitt ledarskap inom entreprenörskap och företagsinnovation. Idag erbjuds Executive MBA-programmet i USA och Singapore och betraktas ofta som ett av de 25 bästa EMBA-programmen i USA av Financial Times.

En ackreditering av handelshögskolor representerar världens högsta standard och har sedan 1916 - The Association to Advance Collegiate School of Business International (AACSB International). AACSB International ackreditering är en prestation som endast tjänas av program av högsta kvalitet. För närvarande har mindre än 5% av de 13 000 handelshögskolornas program världen över fått denna prestigefyllda ackreditering. Institutioner som får ackreditering bekräftar sitt engagemang för kvalitet och kontinuerlig förbättring genom en noggrann och omfattande peer review. Rutgers Business School - Newark och New Brunswick har ackrediterats av AACSB International sedan 1941.

147960_pexels-photo-5915142.jpeg

Platser

  • Singapore

    Rutgers Business School Asia Pacific, 146 Robinson Road, #07-01/02, 068909, Singapore

    Frågor