Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Rutgers School of Management and Labor Relations

Rutgers School of Management and Labor Relations

Rutgers School of Management and Labor Relations

Introduktion

Handla om

Rutgers School of Management and Labor Relations (SMLR) är den ledande källan till expertis inom arbetsvärlden, bygger effektiva och hållbara organisationer och det förändrade anställningsförhållandet. Skolan består av två avdelningar - den ena fokuserad på alla aspekter av strategisk personalhantering och den andra tillägnad samhällsvetenskapliga specialiteter relaterade till arbetsstudier och anställningsförhållanden - med lärare från en mängd olika discipliner.

Human Resource Management-avdelningen fokuserar på alla aspekter av strategisk personalhantering, inklusive förståelse för mänskliga resursers roll för att bestämma individuell och organisatorisk framgång och hantera mänskliga resurser i ett globalt sammanhang. Avdelningen Labor Studies and Employment Relations undersöker och lär ut alla aspekter av arbetet och anställningsförhållandena och i synnerhet hur kollektiv representation och allmän ordning kan förbättra arbetstagarnas välbefinnande.

Dessutom tillhandahåller SMLR många fortbildningsprogram och certifikatprogram som undervisas av forskare i världsklass och experter.

Historia

SMLR grundades ursprungligen av en lag från New Jersey-lagstiftaren 1947 som Institute of Management and Labour Relations (IMLR). Liksom sina motsvarigheter som skapades i de andra stora industriländerna samtidigt, var institutet chartrat för att främja nya former av arbetsförvaltningssamarbete efter den industriella oron i slutet av andra världskriget. Det blev officiellt en skola på flaggskeppscampusen vid State University of New Jersey i New Brunswick / Piscataway 1994.

Varför Rutgers SMLR?

SMLR ger en unik inlärning, där du kan:

 • Lär dig av högt citerade och publicerade fakulteten.
 • Upplev innovativa undervisningsmetoder.
 • Nätverk med branschledare.
 • Få sysselsättningsmöjligheter.

I korthet

Studenter: 1 597 (heltid och deltid majors)

Fakultet: 55 (heltid)

Funktioner

 • Tre grundutbildningsprogram med olika inriktningar erbjuds, två BA-program i samband med Rutgers School of Arts and Sciences och ett BS-program, som kan slutföras online.
 • Skolan erbjuder två högt respekterade magisterexamen: Master of Human Resource Management (MHRM) och Master of Labor and Employment Relations (MLER). Fakulteten administrerar också en doktorsexamen. examen i industriella relationer och mänskliga resurser, med akademiker som går till forskning och akademiska positioner.
 • Skolan erbjuder också examensbevis i ämnen som mångfald och inkludering på arbetsplatsen, konfliktlösning och förhandling och ledande organisationsförändring.
 • Forskning som utforskar och förutser arbetsplatsens förändrade karaktär är en viktig del av skolans uppdrag.
 • Flera centra och program som fokuserar på att leda forskning och förbättra arbetskraften. Fortsatta utbildningsprogram inkluderar Labour Education Action Research Network (LEARN) och Rutgers verkställande och professionell utbildning.

Platser

 • Piscataway Township

  94, Rockafeller Rd, , Piscataway Township

Frågor