Keystone logo
Ryukoku University

Ryukoku University

Ryukoku University

Introduktion

Ryukoku University är engagerat i att kultivera människor som kan ”sträva efter sanningen, leva för sanningen och visa sanningen”.

Utbildning vid Ryukoku University kommer att ge studenter djup och bredd. Under sitt liv vid Ryukoku University kommer studenter att inse hur de bara har tittat på världen genom sina färgade glasögon och vilken liten värld de har varit i.

Ryukoku University har en lång historia som går tillbaka till Gakuryo (ett buddhistiskt seminarium) akademi som grundades i området Nishi-Hongwanji Temple 1639. Därför har Ryukoku University den längsta historien om universitetsutbildning och forskning i Japan, som sträcker sig över 380 år.

Under vår långa tradition har Ryukoku University kultiverat egenskapen att ha en djup insikt i människans liv, inspirerat av Shinran Shonins levnadssätt som levde genom den stormfulla Kamakura-perioden och grundade Jodo Shinshu-sekten. Sedan starten har Ryukoku University kontinuerligt följt Jodo Shinshus anda som grundandan.

För unga människor kan tradition låta gammaldags. Traditionen kommer dock inte att upprätthållas om vi inte tillämpar dess filosofi när vi möter samhällets verkligheter i vårt dagliga liv. När vi lever genom verkligheten i livet som är fyllda med motsägelser och problem fortsätter vår tradition att förnyas.

Ryukoku University drag att respektera ”innovation” och ”ambition” är tydligt född ur dess tradition. Skapandet av nya kunskapsmöjligheter är en av de största funktionerna som Ryukoku University är stolta över, vilket framgår av den stora utbildningsreformationen under Meiji-perioden, Otani Expedition känd för sin forskningsutforskning i Silk Road, projekt för att främja avancerad forskning under efterkrigstiden och grundandet av den första fakulteten för vetenskap och teknik, liksom den första fakulteten för jordbruk vid buddhistiska universitet i Japan. Det största kännetecknet för Ryukoku University är dock dess atmosfär att skapa en miljö för att leva harmoniskt med andra.

I den moderna världen blir människor mer och mer exklusiva för andra. Men vid Ryukoku University betonar vi altruism och främjar andan att värna om alla liv. "Altruism" är motsatsen till "exklusivitet". Buddhismen har länge odlat andan av altruism och överfört dess betydelse. Våra studenter kommer att bli medvetna om vikten av ömsesidig hjälp och stöd när de lär sig vid Ryukoku University . Sann inlärning börjar när en student inser hur okunnig de har varit om livets sanna betydelser. Ryukoku University utbildar studenter som strävar efter att leva ett sanningsliv, helt saknat falskhet och hyckleri.

Platser

  • Setaoecho

    Setaoecho, Japan

    Frågor