Keystone logo
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Introduktion

St. Angela högskola, Sligo, Är en College of National University of Ireland, Galway, en leverantör av universitetsutbildningen och forskningen i nordvästra Irland. Som ett kollegium inom den bredare National University nätverk vi är en dynamisk och snabbt växande läroanstalt som erkänner vårt strategiska läge i Sligo och nordvästra. Vi är helt lyhörda för de lokala / regionala behov och medvetna om vårt bidrag inte bara till universitetsutbildningen, men den sociala och ekonomiska utvecklingen i regionen.

Studenter vid St. Angela högskola, Sligo arbetstagarna ges en hög kvalitet på Universitetsutbildning med små klasser, toppmoderna resurser inom en stark gemenskap miljön och samtidigt givits större möjligheter att vara registrerade studenter vid NUI Galway.

St. Angela högskola, Sligo, Bygger på över 400 års utbildning tradition. Detta är en tradition som värderar både kristna ideal och akademisk excellens. Som ett kollegium inom den bredare National University of Ireland-nätverk finns det en stark gemenskap miljö som är känt för sin vänliga, omtänksam, atmosfär som kännetecknas av respekt för individen.

St. Angela högskola, SligoHar ett välförtjänt rykte om att leverera högkvalitativa program på både grund- och forskarutbildningsnivå över de akademiska institutioner för omvårdnad och hälsostudier, hushålls- och utbildning. Kollegiet erbjuder ett brett utbud av Access, Vuxenutbildning och professionell utveckling program.

Även etablerat som ett College of Education för hushållslärare under de senaste åren kollegiet har expanderat långt utanför sitt ursprungliga uppdrag och för närvarande sin profil av akademiska utbildningar omfattar även: Nursing & Health Studies, utbildning, Specialpedagogik, teologi, mat och konsumentstudier, vetenskap, irländska, ekonomi och samhällskunskap.

Den irländska regeringens beslut att nämna St. Angela högskola, Sligo som enda leverantör för hushålls- lärarutbildning i Irland (2003) och Department of Health godkännande av den nya skolan för omvårdnad och hälsostudier har resulterat i en dramatisk ökning av antalet studenter under de senaste fem åren. Nuvarande antalet studenter som deltar i kollegiet är ungefär 900.

Tillhandahållandet av ett sådant utbud av akademiska erbjudanden på både grund- och forskarutbildningsnivå tillsammans med sin unika geografiska läge som den enda leverantören av Universitetsutbildning i nordvästra har lett till en dramatisk ökning av antalet studenter regionalt och nationellt med ett ständigt ökande intresse internationellt . Det förutspås att det kommer att bli en betydande tillväxt i antalet studenter under de närmaste åren.

The Modern Day Campus & Miljö

År 1952, blev St. Angela högskola, Sligo grundades av Ursuline Order. Det var runt denna unika huggen sten byggnad, den vackra 19th Century Clogherevagh House som vår moderna campus, med utsikt över sjön har utvecklats.

Under de senaste åren har högskolan genomgått en period av snabb infrastrukturutveckling. Landmärket nya Aras Michael Building är hem till den välutrustade McKeown Bibliotek och Institutionen för vård och hälsa Studier innehåller toppmoderna kliniska anläggningar. St. Angelas studentbostäder är lyx studentbostäder intill St. Angela Campus, med utsikt över Lough Gill och är tillgängliga för studenter, besökande akademiker och internationella gäster. På plats stödtjänster inkluderar en tvättstuga, gym, en närbutik med ATM och parkering. (se www.sasr.info)

Den nya Nursing Building, Bibliotek och studentbostäder visar tydligt akademins engagemang för modernisering av anläggningar och infrastruktur. Alla infrastrukturutvecklingen återspeglar nya akademiska och registrering tillväxt. Investeringsplaner och utveckling pågår för att genomföra viktiga projekt av byggnader och modernisering under de kommande åren som kommer att inkludera: ytterligare uppgradering av klassrum, föreläsnings anläggningar och speciallaboratorier, inomhus- och utomhussporter och rekreationsanläggningar.

Vi erkänner och är stolta över det faktum att vår College campus ligger i en av de mest natursköna områden i landet vid stranden av Lough Gill. Våra College Green Team övervakar och underhåller hur vi interagerar med vår idylliska miljön som vi fortsätter att utveckla och tillgodose en ökad elevantalet. Syftet med grön Team är att fokusera på bevara resurser och öka återvinningen så ett miljövänligt campus kan avnjutas av studenter, personal, samhället och besökare.

Affärsidé

St. Angela högskola, Sligo, är en College of National University of Ireland, Galway, med kurser validerade genom NUI Galway. Det är en katolsk College grundades av Ursuline Congregation 1952. Kollegiet ligger i Co. Sligo, Irland.

Vi erbjuder grund- och forskarutbildning för en rad yrkesroller inom utbildning och hälsovård. Vi tillhandahåller också specialiserade grundutbildningar inom områdena humaniora och samhällsvetenskap. Vi strävar efter att tillgodose behoven för den regionala, nationella och internationella samfundet genom utbildning, tillämpad forskning och konsultverksamhet.

Vår pedagogiska filosofi är att utveckla den fulla potentialen hos våra studenter genom att svara på deras personliga, akademiska och yrkesmässiga behov. Denna filosofi syftar till att ge studenter som reflekterande elever. Vi är fast beslutna att spetskompetens inom utbildning, till innovativa metoder och till begreppet livslångt lärande.

Vi främjar en rättvis, delaktighet, inkluderande och icke-diskriminerande samhälle miljö för personal och studenter. Vi upprätthåller värdet av social rättvisa, jämlikhet, respekt för mångfald och omsorg om miljön.

Platser

Platser
  • Sligo

    Sofienberggata 4

    Frågor