Keystone logo
Saint Martin’s University Master of Arts i rådgivning
Saint Martin’s University

Master of Arts i rådgivning

Lacey, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Jul 2024

USD 79 200 *

På Campus

* civil | militär 30 000 dollar

Introduktion

Master of Arts in Counseling Program (MAC) förbereder yrkesverksamma med de teoretiska grunderna och färdigheter som krävs för avancerade positioner inom områdena individuell, par och familjerådgivning. Byggt på en filosofi om service, intellektuell hunger, grundläggande respekt, social rättvisa och fokus på rådgivarens person, strävar MAC-programmet efter att förkroppsliga ande, empatisk omsorg, intellekt och visdom. MAC-programmet kännetecknas av personlig, social och professionell transformation, befrielse och berikning.

Varför Saint Martin's University?

Ställningsförklaring

Vårt arbete strävar efter att förkroppsliga social rättvisa genom kontinuerlig odling av etiska och kulturellt relevanta metoder. I resonans med värderingarna från American Counseling Association, National Board for Certified Counselors, ackrediterande organisationer för rådgivningsprogram och vårt katolska benediktinska ramverk, erkänner vi dominansen av vita/eurocentrerade normer och undervisar om kulturell ödmjukhet genom att förkasta invandrarfientliga retorik och handling.

Vi bekräftar ursprungsbefolkningens och infödda samhällens självbestämmande genom att höra deras berättelser och stödja avkolonisering. Vi arbetar för att dekonstruera väggarna av sexism och transfobi genom att integrera feministiska och trans-värderande teorier i vår praktik. Vi motverkar aktivt ålderism, förmåga, klassism, rasism och heterosexism i våra samhällen genom att erkänna deras genomträngning och genomföra korrigerande åtgärder. I en anda av Benedictines uppriktiga gästfrihet välkomnar vi medlemmar av alla trosriktningar och till dem som inte identifierar sig med ett religiöst medlemskap.

Programhöjdpunkter och resurser

  • Alla obligatoriska kurser erbjuds minst en gång per år under kvällstid. Alla kurser erbjuds enligt ett schema på ett möte per vecka. Kurser erbjuds både på eftermiddagar och kvällar måndag till torsdag, med praktikkurser på lördagar.
  • Kurser i MAC-programmet stöder rådgivningskarriärer och licensiering inom fältet Licensed Mental Health Counselor (LMHC) och Licensed Marriage and Family Therapist (LMFT).
  • Rådgivare är utbildade och licensierade att arbeta med individer, par, relationer, familjesystem och grupper.
  • Undervisningsmetoder inkluderar dyad, smågruppsarbete, föreläsningar, media, presentationer och diskussioner samt handledda rollspel, psykodrama och introspektiva övningar.
  • En obligatorisk 600-timmars praktik kompletterar kurser genom att ge studenterna en övervakad, djupgående möjlighet att arbeta i en mängd olika rådgivningsmiljöer.

Mac-fakultetens intresseområden

Anti-förtryck, uppskattande undersökning, tillgång och teknik, autentiskt ledarskap, samarbete, konflikt som möjlighet, avkolonisering, djupgående arbete, tro och gemenskap, inhemsk visdom, kärlek, militärfamiljer, yrkesidentitet, relationella förhållningssätt till forskning, social förändring, spontanitet och kreativitet, subtil aktivism och sårbarhet.

Specialområden

Vårt program är specialiserat på både klinisk mentalvårdsrådgivning och äktenskaps-, par- och familjerådgivning. Studenter i vårt program är utbildade att arbeta med individer, par, relationer, familjer och grupper utifrån ett systemiskt och kontextkänsligt perspektiv. Programmet förbereder studenter för dubbla licenser i delstaten Washington som mentalvårdsrådgivare (LMHC) och äktenskaps- och familjerådgivare (LMFT).

Instruktionsmetoder

Undervisningsmetoder inkluderar användning av dyader, smågruppsarbete, föreläsningar, media, presentationer och diskussioner samt handledda rollspel, psykodrama och introspektiva övningar. En obligatorisk 100-timmars praktiktillfälle äger rum under hösten det andra året och en 600-timmars praktik under hösten och våren det tredje året.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor