Keystone logo
Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Introduktion

165476_SMU_Logo_4C.png

Saint Mary's University ligger i den livliga staden Halifax och har ett mångsidigt och inkluderande samhälle med över 7 500 lärare, personal och studenter, och har ett globalt anslutet nätverk med över 50 000 alumner. Vi har inspirerat och utvidgat sinnen i över 200 år. Idag har det tack vare forskningens spetskompetens och unika program blivit Nova Scotias näst största forskningsuniversitet med forskningsinkomster. Saint Mary's University är hem för en av Kanadas ledande handelshögskolor, en vetenskapsfakultet som är allmänt känd för sin spetskompetenta forskning, en omfattande och innovativ konstfakultet och en levande fakultet för forskarutbildning och forskning.

Här kan du se en stark gemenskapskänsla, engagerade lärare och studenter, entreprenörsanda och innovativ forskning i de samhällen som omger vårt campus. Våra studenter, forskare och fakulteter delar önskan att göra en positiv skillnad och skapa värde i världen.

Topp 5 skäl att välja Saint Marys universitet

1. En rik stödjande gemenskap

Campus ligger på ett enda, vackert stadsblock. Du kommer snabbt att skapa meningsfulla kontakter med andra studenter och känna dig varmt bekvämt i ditt nya hem. När du känner dig omhyggad kan du uppnå mer.

För studentfamiljer, doktorander och andra berättigade individer Saint Mary's University lägenheter med ett och två sovrum. Dessutom erbjuder den omgivande South End of Halifax ett överflöd av studentbostäder i en livlig stadsmiljö. Här kommer du att vara nära campus, centrumkärnan, grönområden och fantastiskt lokalt liv. För information om familje- och forskarboende månatliga hyrespriser, besök: smu.ca/campus-life/family-and-graduate-housing.

2. Professorer som känner dig

Med genomsnittliga inledande klassstorlekar på bara 40, kommer du inte bara att känna dig kopplad till andra studenter, men du kommer att kunna lära känna dina professorer. Med tillgång till professorer som bryr sig om din akademiska prestation och din framtid, har du den typ av personligt stöd som gör skillnad.

3. Att lära sig genom att göra

Vid Saint Marys tror vi att eleverna lär sig bättre och snabbare när de lägger teori för att arbeta i den verkliga världen. Därför erbjuder vi erfarenhetsmöjligheter, labs, co-op, (praktik i alla fakulteter), resor utomlands och reella forskningsmöjligheter.

4. En mängd forskningsmöjligheter

Om du går längre i din akademiska karriär, bläddra bland de många kandidatprogrammöjligheter som vi erbjuder (många av dem är unika i regionen).

5. Traditionen av akademisk excellens

Ungefär 98% av våra heltidsprofessorer har sin doktorand, vilket är mer än något annat universitet i provinsen. Dessa uppnådda professorer ger sitt djup av erfarenhet till klassrummet till din fördel, och vår rika samhälle av alumner ger den verkliga världen till dig. Om du någonsin behöver en hjälpande hand längs vägen, är akademiskt stöd, hälsa, karriär och tillträde till din tjänst.

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

  • Halifax Regional Municipality

    Robie Street, 923, B3H 3C3, Halifax Regional Municipality

Frågor