Keystone logo
Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Introduktion

Handelshögskolan och företagsekonomi förbereder eleverna för utmanande och intressant karriär, inom ramen för den fina fria konsterna utbildning. I enlighet med akademins katolska och Lasallian Christian Brothers arv, integritet och etisk medvetenhet betonas. &nbsp Handelshögskolan och företagsekonomi erbjuder framstående grundexamen program, till exempel Bachelor of Science i bokföringen, Bachelor of Science i Business Administration, och valet av en fil kand eller kandidatexamen i nationalekonomi. &nbsp Våra program förbereda eleverna för utmanande och intressant karriär, inom ramen för den fina fria konsterna utbildning ges till alla studenter vid Saint Mary's. Avgörande betydelse för både professionella och bildning är stark social förmåga, inklusive muntlig och skriftlig kommunikation, och det förtroende och förmåga att hantera både tekniska och mänskliga aspekterna av organisatoriska livet. I enlighet med akademins katolska och Lasallian Christian Brothers arv, integritet och etisk medvetenhet betonas. &nbsp Graduate Business, en avdelning inom Handelshögskolan och Business Administration av Saint Mary's College, erbjuder en rad deltid program som är rotade i intellektuell undersökning och tillämpning av teori-baserade koncept. Graduate Business grundades 1975 med invigningen av Executive MBA-programmet. År 1984 var Professional MBA-programmet infördes, och 2004 GRADERA Business lanserade MS i finansiell analys och Investment Management (MS-FAIM) Program. &nbsp Många av våra studenter är redan yrkesverksamma. Saint Mary's är en fredlig, vacker och trygg tillflyktsort från arbetsplatsen rutin, så att du kan helt fokusera på utförandet av akademiska och yrkesmässiga mål. Den genomsnittliga klasstorleken är 20, med en hög grad av studenter och fakulteter interaktion, och vi använder en kombination av seminarium och fallstudie format.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Moraga

    Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration 1928 Saint Mary's Road PO Box 4240,

    Frågor