Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Introduktion

Om oss

Lucas College och Business School grundades 1928 och har ackrediterats sedan 1967 av AACSB International, världens främsta ackrediteringsorgan för handelshögskolor. Vi är den största bidragsgivaren av affärskandidater till Silicon Valley och en stor bidragsyter till vad dalen är idag. Liksom universitetet där den är inrymd, speglar Lucas College och Business School of Business den livliga, multikulturella och globala atmosfären i Silicon Valley. Med mer än 175 fakulteter och 5000 studenter erbjuder våra högskolor studenter globala möjligheter, samtidigt som de har starka band med Silicon Valley-företagen.

Genom våra grundskolor och avdelningar levererar vi tretton företagskoncentrationer, och vår forskarskola ger avancerade grader och certifikat inom affärsverksamhet, redovisning, beskattning och transportledning. Våra centra och institut erbjuder unika möjligheter för studenter att anpassa sina kunskaper och färdigheter inom skatter, bokföring, finansiella tjänster, operationsledning, globalt ledarskap, entreprenörskap och mer. Andra prisbelönta program runt om LCoBs studentupplevelse skapar en extraordinär inlärningssamfund som driver Silicon Valley och bortom.

Lucas College och Graduate School of Business - Driva Silicon Valley

Vi ger resurser, färdigheter och möjligheter för studenter att lyckas i Silicon Valley-ett av de mest blomstrande, konkurrenskraftiga och innovativa ekonomiska regionerna i världen och utöver.

Genom att blanda multikulturellt, globalt perspektiv med Silicon Valley historiska fundament för teknisk innovation, är våra program en återspegling av vårt uppskattade lokala arv. Med över 80% av våra studenter som arbetar i dalen, är våra affärsstuderande och alumner verkligen drivande Silicon Valley.

Lucas College of Business erbjuder studenter stora val för sitt fokusområde med tretton företagskoncentrationer. Jack Holland Student Success Center ger individualiserad uppmärksamhet för att hjälpa studenterna att navigera i sina pedagogiska val och karriärväg.

Våra världsklasscentra och institut stöder studentupplevelsen med ökad utbildning och nätverk med högkaliber, lokala yrkesverksamma inom ett brett spektrum av branscher. Oöverträffade studentresurser som Gary J. Sbona Honors Program, Thompson Global Internship Program och vår berömda fakultet ger resurser och miljö där studenter kan utforska proffsutsikter och dra nytta av unikt erfarenhetslärande.

Uppdrag

LCoB Vision, Mission och Values. Som Silicon Valley största och äldsta offentliga universitet har San Jose State University betjänade vårt samhällsutbildningsbehov och dess globala marknadsplats sedan 1857. Företagsakademin grundades 1928 och har ackrediterats sedan 1967 av AACSB International, världens främsta ackrediteringsorgan för handelshögskolor. Vi är den största leverantören av affärskandidater till Silicon Valley och en stor bidragsyter till vad dalen är idag.

Syn. Våra högskolor driver Silicon Valley genom att betjäna de globala och mångsidiga kraven i denna dynamiska och innovativa affärsmiljö. Vi tillhandahåller en utbildning från 21-talet för att möjliggöra framgång för våra studenter, arbetsgivare och samhället.

Uppdrag. Vi är möjligheter i Silicon Valley att utbilda framtida ledare genom erfarenhetslärande och karaktärsutveckling i ett globalt näringsliv och genom att genomföra forskning som bidrar till affärsteori, praktik och utbildning.

Kärnvärderingar

 • Excellence - Vi drivs av standarder för excellens inom undervisning, forskning och service
 • Etik - Vi ställer högsta krav på akademiskt och yrkesmässigt beteende för att uppmuntra socialt ansvar
 • Entreprenörskap - Vi främjar en kultur av innovation och kreativitet
 • Engagemang - Vi bygger en kultur som värderar mångfald, öppen kommunikation och samarbete

Implikationer av vårt uppdrag

 • Inställning av möjligheter - Vi erbjuder en högkvalitativ utbildning av hög kvalitet som ger både arbetande och heltidsstuderande, i alla åldrar och olika bakgrunder, möjlighet att förändra sina liv.
 • Silicon Valley fokuserat - Vi integrerar Silicon Valley-erfarenheten i våra program, forskning, deltagande i studenter och samhällsrelaterade tilläggsverdi till Silicon Valley-regionen och därutöver.
 • Erfarenhetsstudentinlärning - Vi utbildar eleverna genom att använda innovativa pedagoger och erfarenhetsinlärning genom engagemang med lokala och globala företag och samhällen, professionell utveckling och tvärkulturella erfarenheter.
 • 21-talets utbildning - Vi skapar en teknikmedierad lärmiljö och förbättrar och utvecklar kontinuerligt och utvecklar program som engagerar, påverkar och mäter värde för både företag och samhälle.
 • Ledarskap i ett globalt näringsliv - Vi tillhandahåller en talangspool, idéledarskap och företagsamverkan genom våra institut och centra of excellence som stöder Silicon Valley tillväxt på den globala marknaden.
 • Forskning - Vår mångsidiga fakultet fokuserar på forskning och professionellt engagemang som påverkar teori och praktik av näringsliv och utbildning i Silicon Valley och därutöver.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • San Jose

  One Washington Square San Jose, CA, 95192, San Jose

 • Santa Clara

  2933 Bunker Hill Lane, Suite 120, 95054, Santa Clara

  Frågor