Keystone logo
© Carrianna Field
Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Introduktion

Utbildning i Sanroman tog 25 år för att ge värde till individer och organisationer genom utbildning. Vi erbjuder globala lösningar på de utmaningar som våra kunder genom tjänster som har åtagit sig att innovation och kvalitet.

Två funktioner definierar oss som experter under utbildning: Vår utbildningsmodell och vår affärsmodell, väldigt fokuserad på kundens behov.

Vi tillhandahåller klassrummet studier, blandade eller blended learning och e-lärande genom webinars, virtuella campus, mobilt lärande och virtuella klasser. Med mer än 600 utbildningar, 25.000 studenter per år går igenom våra virtuella och fysiska klassrum, spridda över hela landet och Latinamerika. Omkring 20% ​​av unga människor som vi förbinder arbetsmarknads tack vare vår undervisning modell och arbetet i vår arbetsförmedlingen.

Vi utvecklar också konsulttjänster för offentliga och privata sektorn, och som specialiserat sig på många områden, bland annat utbildning och sysselsättning, social forskning, organisatoriska förbättringar, ny teknik, informationssystem eller system för kvalitetsstyrning och miljö .

I Sanroman vi är fast beslutna att förbättra anställbarhet, färdigheter och anställbarhet arbetssökande, särskilt unga människor som har svårt att få tillgång till deras första jobb. Så i april 2012, inom ramen för ekonomisk recession och arbetssvårigheter, blir vi Placering Agency Sanroman auktoriserad nivå både klassrum och på nätet.

Denna enhet har skapats med syfte att underlätta sätt att söka arbete så många potentiella kandidater. Bland våra tjänster som arbetsförmedlingen, som att bedöma yrkesprofiler och styr kandidater i jobbsökande genom personlig service.

Våra internationella projekt utvecklas i olika länder i Latinamerika, och har en övergripande strategi som omfattar tre viktiga områden att tänka på: värdet av företagande, utbildning och internationellt samarbete för utveckling.

Vår kultur för Human Resources ...

Det är att anta det engagemang som alla medarbetare kan växa och utvecklas inom Sanroman, förvärva varje dag nya erfarenheter och kunskap, förbättra utbildningen och kontinuerlig förbättring.

Vår cykel för Human Resources ...

Ström ledarskap som grund för vår företagskultur; ledarskap baserat på exempel, närhet och kontinuerlig feedback.

UPPGIFT

Vi skapar tjänster och utbildning och konsulttjänster lösningar för att möta de verkliga behoven hos organisationer, kunder och användare.

VISION

Som ett ledande företag på marknaden, vara strategisk partner av våra kundorganisationer att hantera sin talang.

VÄRDEN

Vårt mål är att de anställda dela, förstå och göra leva värdena på arbetsplatsen. Värdena är integrerade i vår miljö och utrustning, genom vår uppförandekod, intern kommunikation och utbildning / möten.

Kvalitet: ändamålsenlighet, effektivitet och kvalitet i utförande och resultat. Det är bidraget och värdeskapande för interna och externa kunder. Innovation: Turning idéer och kunskap om produkter, processer och tjänster eller nya modeller. Utforska och skapa idéer för framgång. Engagemang: Gå utöver bestämmelserna i dina funktioner, ständigt förbättra och få större förmåga att främja målen. Entusiasm: Gör spännande någon aktivitet du gör, gör det med passion för att vara mer produktiva. Förtroende: Grunden för relationerna mellan partners, motorn som uppnår målen.

Platser

 • Madrid

  Calle Maldonado 56 , 28006, Madrid

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor