Keystone logo
Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences

Introduktion

Saxion University of Applied Sciences är en av de största institutionerna för högre utbildning i Nederländerna, med nära 27 000 studenter (och växer fortfarande!). Saxion har tre campus i östra Nederländerna - ett campus i var och en av de tre holländska städerna Deventer, Enschede och Apeldoorn. Vi är mycket stolta över vår mångsidiga studentkår. Vår internationella studentpopulation toppar 2 500 studenter med totalt 95 olika nationaliteter.

Stora karriärmöjligheter

Våra campus är belägna i Europas innovativa hjärta och har byggt innovativa industrier i mer än 100 år. Det är nu bostadsstartuper och erbjuder lovande karriärmöjligheter. Saxions sätt att undervisa är nära knutet till arbetsfältet, vilket förbereder dig för att komma in på morgondagens arbetsmarknad med de starkaste yrkeskompetenserna. På Saxion använder vi problemdrivet lärande och våra studieprojekt utvecklas i nära samarbete med arbetsfältet. Du kommer att lära dig genom ett praktikbaserat förhållningssätt och bygga praktisk erfarenhet. Denna typ av utbildning är specifik för Universities of Applied Sciences (HBO på nederländska).

Utmärkta lägen

Saxion ligger i Nederländerna på tre olika campus. Alla tre Saxions campus (som ligger i städerna Enschede, Deventer och Apeldoorn) ligger inom gångavstånd från tågstationen. Det holländska tågnätet är utmärkt så det är lätt att resa till och från Saxion, till andra städer och till och med andra länder! Saxions campus ligger i områden där bostäder är billigare och lättare att hitta än i resten av Nederländerna.

Prisvärda och tillgängliga studentbostäder

Våra campus ligger i livliga städer i östra Nederländerna. Detta område ger ett sprudlande stadsliv med mer överkomliga och tillgängliga bostäder jämfört med andra studentstäder i Nederländerna. Vi stöttar och assisterar även våra internationella sökande i deras sökande efter deras bostad med webbseminarier och annat informationsmaterial.

Ett genuint andra hem

Vi förstår att det kan vara en utmanande upplevelse att studera utomlands, varför vårt internationella kontor erbjuder en rad stödtjänster för våra internationella studenter, från början! Dessa inkluderar hjälp med att landa smidigt i Nederländerna och på Saxion, hitta bostad, ansöka om försäkring och få ett visum. Saxion är en öppen gemenskap för alla, ett genuint andra hem för våra internationella studenter!

Campus funktioner

  Visumkrav

  Om du vill komma till Nederländerna för att studera vid Saxion University of Applied Sciences , kan du behöva ett visum och/eller ett uppehållstillstånd. Konsultera den här sidan för att lära dig mer om visum och uppehållstillstånd .

  Stipendier och finansiering

  Saxion har flera stipendiemöjligheter. För mer information, se den här sidan.

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Deventer

   Handelskade 75, Deventer, Netherlands, 7417 DH, Deventer

   • Enschede

    M. H. Tromplaan, 28, 7513 AB, Enschede

    • Apeldoorn

     Saxion Apeldoorn De Nettenfabriek Spoorstraat 29 7311 PE Apeldoorn, 7311 PE , Apeldoorn

     Frågor