Keystone logo
© Monday
SBS Swiss Business School Madrid

SBS Swiss Business School Madrid

SBS Swiss Business School Madrid

Introduktion

SBS Swiss Business School är en högt rankad och internationellt ackrediterad affärsinstitution som är dedikerad till att förbereda studenter för karriärer i den globala ekonomin.

Skolan har sitt huvudkontor i Zürich och utökar sitt engagemang för spetskompetens och ett globalt affärsperspektiv genom dynamiska lärandecentrum i Madrid och Barcelona , inbäddade i livfulla affärsekosystem. Dessa nav kopplar sömlöst samman utbildning med den verkliga verksamheten, vilket förbättrar inlärningsupplevelsen med praktiska insikter och möjligheter.

SBS Swiss Business School är pionjärer inom innovativt upplevelsebaserat lärande , och erbjuder program som kombinerar akademisk teori med verkliga affärsapplikationer. Denna metod odlar en livlig pedagogisk atmosfär, förbättrar praktiska färdigheter och främjar innovation.

Med en mångsidig studentkår och fakultet som består av branschexperter, erbjuder SBS en samarbetande och berikande miljö där studenter kan lära sig av erfarna yrkesverksamma, få kontakt med kamrater från hela världen och skapa värdefulla nätverksmöjligheter.

Vad skiljer oss åt?

✅ Schweizisk kvalitetsutbildning: Våra program i Spanien, berikade med de prestigefyllda schweiziska standarderna, säkerställer en utbildning präglad av spetskompetens och rigor.

✅ Dynamisk inlärningsmiljö: Med hjälp av en unik coworking-modell integrerar vi utbildning med näringslivet och erbjuder tidiga praktikplatser och nätverk.

✅ Toppmoderna faciliteter: Njut av tillgång dygnet runt, gym, ett auditorium, en kaffebar och en terrass med utsikt över Gran Via, allt designat för att inspirera till framgång och främja en balanserad livsstil.

✅ Banbrytande läroplan: Med verkliga fallstudier och efterfrågade färdigheter, är vår läroplan skräddarsydd för att hålla dig i framkant av affärsinnovation.

✅ Lär av de bästa: Engagera dig med ledande experter som tar med sina innovativa insikter och praktiska expertis direkt till våra klassrum.

✅ Personlig coachning: Med små klassstorlekar tillhandahåller vi personlig coachning, vilket säkerställer en skräddarsydd och berikande läranderesa.

Campusliv och faciliteter

SBS Swiss Business School Madrid Campus är strategiskt beläget på Gran Vía, och erbjuder studenter oöverträffad tillgång till pulserande kulturella, affärsmässiga och sociala evenemang!

Vårt campusnav ger dig möjlighet att trivas i den verkliga arbetsvärlden genom uppslukande lärande i en dynamisk samarbetsmiljö där kontakter och karriärmöjligheter väntar.

Njut av tillgång dygnet runt , förstklassiga faciliteter och nätverksevenemang på taket med underbar utsikt. Håll dig aktiv med vårt gym på campus , förbättra din livsstil och gör varje ögonblick exceptionellt.

Studentberättelser

Ranking

 • Rankad som #2 online MBA enligt CEO Magazine 2023
 • Rankad som #6 European MBA enligt CEO Magazine 2023
 • Rankad som #7 Global MBA enligt CEO Magazine 2023
 • Tier 1 Global MBA enligt CEO Magazine 2023
 • Premier DBA-program enligt CEO Magazine 2023
 • Topp 20 QS Online MBA-rankningar 2023: Europa
 • Rankad som en av de bästa handelshögskolorna i Schweiz enligt The Eduniversal Business Schools Ranking 2022

Platser

 • Madrid

  Gran Vía, 4, 28013, Madrid

 • Kloten

  Flughafenstrasse 3 Kloten-Zurich Switzerland, 8302, Kloten

 • Barcelona

  Pg. de Joan de Borbó, 99, 08039, Barcelona

  Frågor