Keystone logo
© The Global American University, Schiller
Schiller International University

Schiller International University

Schiller International University

Introduktion

Genom våra fyra internationella campus ger vi studenterna Global Transformative Education. En inlärningsupplevelse som gör det möjligt för dem att erhålla en ackrediterad dubbel examen (USA och europeisk), bemästra global mångfald genom att bo nedsänkt i upp till fyra olika länder, öka internationell anställningsbarhet genom att bygga en personlig väg som främjar ledarskap och etablera en globalt tänkesätt att prestera som smarta globala proffs.

Plats

Ett nätverk av fyra internationella campus som gör det möjligt för studenter att få en examen att lära sig genom att leva i upp till fyra olika länder. Våra studenter kan kombinera våra flera internationella platser (USA, Spanien, Frankrike och Tyskland) under sitt program, bemästra global mångfald och utforska potentiella internationella karriärmöjligheter.

Ackreditering

Ackrediterade dubbla examina (USA och Europeiska) och lokala myndigheters erkännanden över hela världen. Vi är ett amerikanskt ackrediterat amerikanskt universitet. Dessutom har våra studenter möjlighet att erhålla ett kompletterande europeiskt diplom (University of Roehampton, Storbritannien), få tillgång till de fördelar som länder kan ge för att studera utomlands och specialisera sig på nyckelmarknadsområden genom våra branschledares partnerskap.

Metodik

En-kurs-per-månad-system och hyperkopplade verklighetsmetoder tillåter eleverna att lära sig på ett fokuserat och strukturerat sätt, interagera och tillämpa kunskap på olika globala verkligheter. Genom vårt blockschemaläggningssystem och våra learning-by-doing-metoder lär våra elever sig på ett strukturerat och praktiskt sätt, tillämpar kunskap på verkliga organisationsutmaningar och utvecklar väl avrundade färdigheter.

Erfarenhet

En adaptiv akademisk väg som ger eleverna olika programinställningar, testupplevelser och stödjande verktyg för att bygga en steg-för-steg personlig upplevelse. Våra studenter kan planera, leda och utveckla en personlig pedagogisk väg genom att välja mellan olika programparametrar och utforska alternativ innan de bestämmer sig för nästa steg. Dessutom ger våra personliga rådgivare och stipendieplan dem 1-till-1 uppmärksamhet för att nå sina mål.

anställbarhet

Mentorskapsplaner, partnerskap och program inom företaget för att framgångsrikt öka internationell anställningsbarhet och etablera ett globalt tänkesätt. Vi fungerar som en Global Employability HUB som hjälper studenter, yrkesverksamma och organisationer som står inför karriärutmaningar. Vårt ekosystem tillåter dem att bygga ett internationellt nätverk, höja sina hårda och mjuka färdigheter och få tillgång till aktuell efterfrågan på marknaden.

Campus funktioner

TAMPA – MADRID – PARIS - HEIDELBERG
Upplev en verkligt 100 % internationell upplevelse genom att studera ditt program i upp till fyra olika länder utan att förlora några poäng och utan svåra övergångar.*

*Campustransfer är beroende av lokal programtillgänglighet och personlig visumprocess.

  Campusliv och faciliteter

  Schiller International University stöder den personliga och professionella utvecklingen för alla sina studenter över hela världen. Det innebär att tillhandahålla resurser för studier och studentliv under din utbildning och att erbjuda hjälp när du ger dig ut på arbetsmarknaden efter examen. Vi erbjuder en mängd olika tjänster till våra studenter, oavsett om de är på campus eller online.

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Paris

   Schiller International University Paris Campus 9, rue Yvart, 75015, Paris

   • Heidelberg

    Schiller International University Heidelberg Campus Zollhofgarten 1, 69115, Heidelberg

    • Madrid

     Schiller International University Madrid Campus Calle Serrano 156 (Plaza de la Republica Argentina), 28002, Madrid

     • Tampa

      400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

      • Tampa

       400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

       Frågor