Keystone logo
© Eva Dang
School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

Introduktion

Den School of Information Risk Management (SIRM) Är ett känt center som erbjuder program både på Undergraduate och Forskarutbildning Nivåer inom olika discipliner inklusive cyber säkerhet, informationssäkerhet och försäkring, företagsledning, hälsovård ledning och datorer. SIRM-program är Godkänd av olika universitet Att tilldela examen till våra framgångsrika studenter. SIRM Är pionjär i att använda ISACA Modell läroplan för sin informationssäkerhet och försäkring med CISA Och CISM Program i Storbritannien. Sedan 2007 har vi utvecklat kompetens inom att erbjuda informationssäkerhet och försäkran; Och företagsledningsprogram i partnerskap med olika brittiska universiteter inklusive University of Greenwich, University of Gloucestershire, University of Derby, University of Chester och Anglia Ruskin University.

SIRM Har framgångsrikt uppnått partnerskap med finansieringsavtal med Brooklands College (Vilket är ett offentligt finansierat college), för tillhandahållande av nivå 4 och högre kvalifikationer för lärande i Cyber ​​Security.

SIRM är en Godkänd utbildningsorganisation för kompetens- och finansieringsbyrån Och publiceras på Register över ROTO (Register över utbildningsorganisationer). SIRM Har också framgångsrikt uppnått att registrera sig på RoATP (Lärarutbildningsleverantörsregister). Vi är också Godkänd av ATHE (Utmärkelser för utbildning och högre utbildning), ASIC (Ackrediteringstjänsterna för internationella högskolor), AISABE (Association of Information Security Auditors and Business Executives).

SIRM har sitt säte i London, Vilket är hjärtat av Storbritannien. Vårt campus ligger i Ilford, Som är East of London med 1 minuters promenad till Ilford tåg (över mark) station och Town Center. Liverpool Street och Central London är bara 15 minuter genom att träna från vår campus .. SIRM Har bildat a Företagsavdelningen Där utbildning på företagsnivå kommer att ges till båda Allmän och privat. Våra existerande studenter kommer att ha chans att gå med i vår företagsavdelning för att ha arbetslivserfarenhet medan de studerar på SIRM. Detta kommer att säkerställa inte bara arbetslivserfarenhet men ger dig en färdväg till heltidsanställning vid SIRM eller någon annan tillhörande organisation (Beror på ledig tillgänglighet). Cyber ​​Security-jobben är tillgänglig över hela världen och om du har en brittisk grad som är globalt recongised kan du få en känsla av säkerhet mot framtiden inom ditt respektive område.

SIRM Använder ett brett spektrum av undervisnings-, inlärnings- och bedömningsmetoder, som innehåller klassföreläsningar, övningar och seminarier (beroende på metod att studera en student valde t.ex. f / t, p / t eller online). Vi lägger stor vikt vid betydelsen av elevernas självständiga lärande. Vi är engagerade i att förbättra överförbar, anställbarhet och studieutvecklingsarbete över skolan och integrera personalutvecklingsplanering i examensprogram. Vi strävar efter att göra detta genom att ge stöd och utveckling av lärande och undervisning på SIRM För både personal och studenter. Personal på SIRM, Arbetar tillsammans med fakultet, studenter och akademisk administration för att utveckla en pedagogisk kultur som värderar och belönar undervisning, respekt och stödjer individuella skillnader bland lärare och uppmuntrar till skapandet av läromiljöer där olika studenter kan lära sig och utmärka sig.

Platser

  • London

    Becketts House, 2-14 Ilford Hill, IG1 2DA, London

Frågor