Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Introduktion

Beläget i centrala Los Angeles, SCI-Arc är ett centrum för innovation och en av landets få oberoende arkitektur skolor.

Meddelande från direktören

SCI-Arc är alltid expanderar och höjer sina ambitioner. I vår globaliserade tid, design frågor som aldrig förr, och vi har kapacitet att förvåna världen genom att visa alla de olika sätt på vilka design kan förändra det.

Affärsidé

SCI-Arc: s uppdrag är att reimagine själva kanterna av arkitektur, utbilda arkitekter att engagera, spekulera, och förnya.

Historia SCI-Arc

SCI-Arc grundades 1972 i Santa Monica av en grupp lärare och elever som ville närma sig arkitektur från en mer experimentell perspektiv än traditionella skolor erbjuds.

Människor

SCI-Arc ledning, lärare och personal kommer från olika bakgrunder och länder, vilket speglar den globalism av institutionen och dess studentkåren.

Anläggning

Inom sin fjärdedel mil lång campus, erbjuder SCI-Arc studenter en integrerad svit av resurser som stöder akademiska framsteg och experimenterande.

Accreditation

Grundnivå och avancerad yrkesexamina av SCI-Arc är ackrediterade av både nationella Architectural ackrediterande Board (Naab) och den västra anslutningen av skolor och högskolor (WASC).

Stödja skolan

SCI-Arc är beroende av filantropiska stöd från alumner, föräldrar och vänner för att upprätthålla vår världsberömda utbildningsprogram.

Lediga

SCI-Arc är stolt över att rekrytera och behålla de bästa och smartaste kandidater för en karriär på SCI-Arc, och är tillägnad till att skapa ett kulturellt rikt, konstnärligt, mångsidig arbetsmiljö.

Campus funktioner

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Los Angeles

   960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

   Frågor