Keystone logo
SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

Introduktion

På grund av utvecklingen av informationsteknologi har mängden information och hastigheten för att dela den ökat. För att reagera på samhällsförändringen och för att överleva i tävlingen blev ständigt lärande viktigt. Följaktligen fanns det en efterfrågan på ett utbildningssystem som passar begreppet livslång utbildning som förde uppkomsten av cyberuniversitet som Seoul Digital University.

Seoul Digital University har varit trogen sin roll och plikt som det ledande cyberuniversitetet i Korea och har visat en anmärkningsvärd tillväxt på kort tid. Speciellt är Seoul Digital University beväpnat med högkvalitativt utbildningsinnehåll, utmärkt fakultet och den största studentgruppen. Vi har ständigt försökt förbättra studenttjänsten och göra vårt universitet specialiserat genom att omorganisera läroplanen.

Som ett resultat av sådana ansträngningar har Seoul Digital University blivit landets bästa cyberuniversitet som visar de bästa prestationerna i studentnöjdhet och tävlingsfrekvens, etc. SDU får också global status genom samarbetsutbyten med utländska universitet.

Seoul Digital University kommer att fortsätta att utvecklas utöver att vara Koreas bästa cyberuniversitet och kommer att gå upp för att bli världens bästa. Dessutom kommer vi att hjälpa eleverna att utveckla sin potential till det yttersta genom att yta den nya tekniken på utbildning. Vi är övertygade om att när du tar examen från vårt universitet kommer du att vara en kvalificerad professionell som önskas av samhället.

Platser

 • Dongdaemun-gu

  Dongdaemun-gu, Sydkorea

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor