Keystone logo
Seikei University

Seikei University

Seikei University

Introduktion

Utbildning kommer att vara livet ut "är inledningen till grundmeddelandet för Seikei Jitsumu Gakko, den första institutionen för högre utbildning som har inrättats av Haruji Nakamura, som sedan fortsätter med att säga att utbildningens väsen främjar en vilja att höja intellektuell nyfikenhet för att skapa sig själv -förbättring för livet. "Respektera individualitet", "Att odla sin karaktär" och "Uppfyllelse av arbetet" är alla en del av grundandan och stöds av "självmotivation", vilket indikerar att man lär sig och agerar på egen vilja.

Seikei University ärver grundarens grundläggande utbildningsprinciper, utökar studenternas oberoende utmaningar och skickar dem till sådana "omvärldar" som lokalsamhällen, industrin och handeln och långt borta till främmande länder. Sommarskolan ger möjlighet att studera utomlands under sommaren det första året och för många är det första steget i att kontakta olika kulturer och bo utomlands. I Marunouchi Business Training lär sig studenter i en företagsmiljö och upplever praktisk problemlösning. Den internationella kursen i SEIKEI är utformad för att förbättra förmågan att uttrycka en åsikt på engelska och förbereder marken för ett produktivt liv i det globala samhället.

Dessa utbildningsprogram som är unika för Seikei University respekterar individen och erbjuder studenter "extraordinära upplevelser" för självförbättring i en vital atmosfär av vänlig rivalitet bland medstudenter på många olika områden och alla inom ett enda campus där studenter i de fyra konstfakulteterna och vetenskaper arbetar, studerar och umgås tillsammans.

Små gruppundervisning är också en tradition som bevarar vår grundand. Seikei University är stolta över det faktum att lärare och studenter fördjupar sina relationer i små grupper och genom tvåvägskommunikation hjälper varandra att fördjupa sina kunskaper. Detaljerad instruktion som passar varje elevs individuella karaktär hjälper till att utveckla deras förmåga att möta ytterligare utmaningar.

På campus i Kichijoji, med sina vägar av blommande zelkovaträd, ligger en värld som kan öppna dörren till deras framtid, en värld bortom en students fantasi. Vi hoppas att du tar dig an utmaningen och aktivt vågar dig ut i det okända och gör allt du kan under dina fyra år för att polera och förbättra dig själv och dina akademiska förmågor.

Platser

  • Musashino

    Musashino, Japan

    Frågor