Keystone logo
Seinan Gakuin University

Seinan Gakuin University

Seinan Gakuin University

Introduktion

Tack för att du besöker Seinan Gakuin University . När du lär dig om oss hoppas jag att du hittar något som intresserar dig och utmanar dig.

2016 firade Seinan Gakuin sitt 100-årsjubileum med ett förnyat åtagande att sträva efter att vara trogen mot Kristus i strävan efter sanning i akademiska frågor och spetskompetens inom karaktärsutveckling, sträva efter att utrusta och vårda studenter som kommer att kunna fungera som kreativa och konstruktiva ledare. i lokala samhällen och i ett globalt samhälle.

När du förbereder dig för eller fortsätter din universitetsutbildning ligger hela världen framför dig. Eftersom vi lever i en värld som snabbt blir en gemenskap utan gränser, är de möjligheter som ligger framför oss nästan obegränsade. Världssamhället fortsätter att bli mer och mer sammankopplade socialt, ekonomiskt och politiskt. Beslut eller händelser i ett land krusar snabbt över hela världen och påverkar varje nation. Samtidigt förstärks skillnaderna mellan människor, kulturer och länder. I stället för att tillåta skillnader att bli murar för separation, finns det ett behov av att bygga broar av förståelse och samarbete.

Seinan Gakuin University ger unga människor möjlighet att svara på utmaningarna i vår värld. Vår högutbildade fakultet är engagerad i att erbjuda en hög utbildningsnivå och att hjälpa våra studenter att förstå världen och förbereda dem för att hitta en plats i världen. Fakulteten är också engagerad i en hög nivå av akademisk forskning och stipendium. Efter att ha publicerats i ett brett spektrum av akademiska tidskrifter implementerar professorer sin forskning i både läror och bidrar till det lokala och internationella samfundet.

Vår internationella division är ett av de äldsta utbytesprogrammen i Japan. Nå över hela världen har vi utbytesprogram med universitet i USA, Kanada, Storbritannien, Frankrike, Norge, Finland, Nederländerna, Italien, Danmark, Tjeckien, Ungern, Tyskland, Island, Polen, Belgien, Spanien, Rumänien , Ryssland, Australien, Kina, Hongkong, Korea, Taiwan, Malaysia, Filippinerna, Thailand, Turkiet, Sydafrika, Chile, Peru - och listan fortsätter att växa. Programmets läroplan inkluderar lektioner i japanskt språk, kultur och samhälle. Deltagare från hela världen lär sig inte bara om Japan tillsammans utan har också möjligheter att lära sig om olika sätt att leva och olika kulturer från varandra, inom och utanför klassrummet.

Den största investeringen någon nation eller individ kan göra för framtiden är en investering i utbildning. Framtiden är din. Vi är engagerade som universitet att investera i din utbildning och i din framtid. Kommer du inte att överväga att investera i din framtid som student vid Seinan Gakuin University ? Det finns en plats för dig här.

Platser

Platser
 • Fukuoka

  Fukuoka, Japan

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor