Keystone logo
Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Introduktion

För närvarande har Seoul Institute Of The Arts nått en punkt där det måste tänka om och förnya paradigmet för konstutbildning och skapande hittills för att ta ytterligare ett steg framåt som ett kreativt orienterat konstuniversitet i världsklass. Dessutom, inför enorma förändringar på grund av den fjärde industriella revolutionen och Corona -pandemin, Seoul Institute Of The Arts ytterligare stärka sin karaktärisering och globalisering för att utvecklas som en specialiserad konstutbildningsinstitution med global konkurrenskraft utöver sin nuvarande status.

För detta ändamål efterträdde Dongrang Arts Center, ett skolföretag, arvet från grundaren, Dong-rang, och ärvde filosofin hos hedersordföranden, Yoo Deok-hyeong, och Seoul Institute Of The Arts fastställde riktningen för framtida konst utbildning. Vi kommer att göra vårt bästa för att leda utvecklingen av nationell kultur och konst och globalisering genom skapande.

Vi ber att alla fakultetsmedlemmar, studenter och alumner alla arbetar tillsammans som en familj så att Seoul Institute Of The Arts kan växa till ett konstuniversitet i världsklass med ett hjärta baserat på tron och stoltheten över att vara en "familjär familj". Tack.

Platser

 • Ansan-si

  Ansan-si, Sydkorea

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor