Keystone logo
Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Introduktion

Varför väljaSheffield Hallam University?

Du kommer att gå med i en prestigefylld, 5-stjärnigt universitet. *

Sunday Times Good University Guide utsåg oss till årets universitet för undervisningskvalitet i sin 2020-utgåva. Vi har 5 stjärnor i 2021 QS Stars excellence rating. Och vi var på listan för University of the Year vid Times Higher Education Awards 2022.

Du får stöd hela vägen

Vi erbjuder en rad internationella stipendier för att finansiera dina studier och vi hjälper dig genom ansöknings- och reseprocessen. Du kommer då att ha ett team med tre dedikerade rådgivare som guidar dig genom universitetet. Man hjälper till med dina studier, man ger allt personligt stöd eller råd du behöver, och en hjälper till med din karriär. Vi kommer att vara med dig varje steg på vägen till examen och därefter.

Kunskap Tillämpad

Vi ger dig möjlighet att tillämpa din kunskap på den verkliga världen och förbereda dig för din framtida karriär. Du kommer att omsätta ditt lärande i praktiken genom placeringar, verkliga projekt och möjligheter till arbetslivserfarenhet varje år av din kurs. Det är därför 96% av våra studenter är i arbete eller studerar vidare 15 månader efter examen. ** Vi utsågs till Årets universitet vid 2022 Educate North Awards som ett erkännande av antalet akademiker som går vidare till högkvalitativa jobb.

Utveckla personligen och professionellt

Vår lärare är aktivt involverad i forskning om dagens globala utmaningar, från att förbättra folkhälsan till att ta itu med klimatförändringarna. Faktum är att 78% av vår forskning rankas internationellt utmärkt eller världsledande. *** Så, du lär dig och förstår den senaste utvecklingen inom ditt valda område från experterna, gör att du sticker ut för arbetsgivare. På våra forskarutbildningar kan du också engagera dig i forskningen från första hand, ger dig unika upplevelser som formar din karriär.

Du kommer att ha tillgång till en dedikerad anställbarhetsrådgivare som ger dig personligt och kursspecifikt stöd under hela din studie. Du har också tillgång till deltidsarbetsmöjligheter och en-till-en karriärvägledning.

Sheffield är en stor studentstad

Du kommer att studera på våra campus i hjärtat av Sheffield, en av Storbritanniens mest prisvärda studentstäder. **** Vi garanterar dig boende i våra salar, en kort promenad från dina föreläsningar och med alla räkningar inkluderade. Du kommer att gå med 60 000 studenter som arbetar och spelar i denna gröna, vänliga, kreativa stad. Upptäck vad Sheffield har att erbjuda.

*Tilldelas 5 stjärnor i QS Stars excellence rating, med toppbetyg i nästan alla kategorier - inklusive undervisning, anställbarhet, akademisk utveckling, anläggningar, innovation och inklusivitet

**HESA Graduate Outcomes Survey 2019-20

***Research Excellence Framework 2021

****Royal Bank of Scotland Student Living Index 2022

Stipendier och finansiering

Vi erbjuder konkurrenskraftiga stipendier, rabatter och utmärkelser för internationella avgiftsbetalande studenter som börjar kurser i januari 2023.

Prisbelönt undervisning

Läs mer om vårt prisbelönta undervisnings- och anställningserbjudande

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Sheffield

    Howard St, Sheffield S1 1WB, UK, S1 1WB, Sheffield

Frågor