Keystone logo
Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Introduktion

Pittsburgh College vid Sichuan University är en modell för kinesiskt-utländskt samarbete för att driva skolor i den nya eran. Sedan vi började diskutera upprättandet av en gemensam högskola med Sichuan University 2011 har de två sidorna tagit fruktbara steg på vägen till samarbete. Efter mer än två års hårt arbete fick Pittsburgh College vid Sichuan University formellt utbildningsministeriets godkännandebrev och skoltillstånd i mars 2014 och blev det första i västra regionen och landets fem kinesisk-amerikanska högskolor och universitet formellt godkända av ministeriet. av utbildning. ett. Den gemensamma högskolan som gemensamt etablerades av Sichuan University och University of Pittsburgh överensstämmer med utvecklingstrenden för internationell utbildning och är ett innovativt och fördelaktigt utforskande av utbildningsmodeller och utbildningskoncept för kinesiskt-utländskt samarbete i skolor.

Jag har undervisat vid amerikanska universitet i nästan 30 år. Han började på Engineering School vid University of Pittsburgh 2000 och fungerade som chef för Institutionen för maskinteknik och materialvetenskap i 15 år. Under denna period har jag sett fler och fler kinesiska studenter åka till USA för att studera för en examen. Efter utbildning i det avancerade amerikanska högre utbildningssystemet kan de allra flesta kinesiska studenter bli framstående ingenjörer och branscheliter efter examen, eller gå in på ett bättre universitet för att fortsätta sina studier. Därför är Pittsburgh College vid Sichuan Universitys primära uppdrag att introducera den mest avancerade amerikanska utbildningsmodellen och rika utbildningsresurserna i Kina och odla elevernas professionella lärande, lagarbete och innovationsförmåga från grundnivå. Vi hoppas att våra elever under påverkan av den nya utbildningsmodellen kan känna inlärningsmiljön överlägsen den traditionella modellen och i enlighet med internationella standarder i förväg och lägga en bra grund för utvecklingen av sina karriärer.

För att uppnå målet att odla förstklassiga ingenjörsexamina kommer högskolan att göra djärva innovationer i talangutbildningsmodellen. Undervisningsplanen för högskolans professionella kurser är uteslutande utformad av expertteamet vid Pitt University, och utmärkta lärare rekryteras från hela världen för att undervisa på engelska. De flesta lärare har utbildningsbakgrund från toppskolor i USA och Europa. Högskolans drift- och förvaltningsmodell kommer också att utforskas med fördel i kombination med modellen för amerikanska högskolor och universitet. De flesta studenter på högskolan har inte bara möjlighet att gå till University of Pittsburgh för att slutföra sina grundutbildningar, utan har också enastående fördelar när de söker jobb och söker utomeuropeiska forskarutbildningar.

Platser

 • Chengdu

  Shun Cheng Da Jie,252, 610017, Chengdu

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor