Keystone logo
© The University of Fredericton
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Introduktion

Affär för en bättre värld

SFU Beedie, en av Kanadas ledande affärsskolor belägen i en av världens mest livliga citat - Vancouver, British Columbia, är hem för dem som tror på affärens kraft att få nya idéer, driva sociala innovationer och främja samhället.

Segal Graduate School

Din framtid är inte en destination - det är du här och nu.

I våra kända forskarutbildningar är du fri att vara orolig. För att ifrågasätta, upptäck och konfrontera status quo. Från globala affärsutmaningar till pressande lokala frågor hittar du och levererar lösningar för en bättre värld. Tillsammans tar vi din karriär längre än du någonsin har föreställt dig.

Examensprogram

Heltid MBA i centrala Vancouver

Vår MBA på heltid har en liten klass och en hårt stickad kohort. Tolv månaders akademiker och en 4-månaders arbetsperiod hjälper dig att växa professionellt och personligt för att förverkliga din karriärpotential.

Deltid MBA på SFU Surrey Campus

Arbeta smartare. Lär dig snabbare. Sluta inte ditt jobb för att fortsätta vår MBA på deltid - ta med dina lärdomar på kontoret och dina arbetsutmaningar till klassrummet.

Management of Technology MBA in Vancouver Downtown

Våra MOT MBA är optimerade för teknik och erbjuder den senaste affärsmetoden du förväntar dig av en toppnivå MBA, plus verktyg och kontakter som hjälper dig att gå in i en ledande roll inom teknologisektorn.

Executive MBA

Vår EMBA är katalysatorn som ger dig stöd och kunskap på verkställande nivå för att låsa upp din fulla ledarskapspotential.

Master i vetenskap i finans

Den finansiella världen förändras. Med vårt MSc Finance-program håller du inte bara upp; du kommer framåt. Detta stränga program ger dig verklig erfarenhet av att hantera investeringar och risker.

Graduate Diploma i företagsekonomi

Vår 100% online GDBA ger dig en solid grund i verksamheten. Och om du väljer kan det bli grunden för en SFU MBA.

131375_MBAStudentsWalking.jpg

Vår vision

Vår samtal

Vi utvecklar innovativa och socialt ansvarsfulla företagsledare med ett globalt perspektiv genom utbildning, inspirerad av forskning och baserade i praktiken.

Våra värderingar

För att leverera vårt kallande kommer vi att leva efter våra kärnvärden (DARE):

D: mångfald

 • Vi skapar en samarbetsvillig och inkluderande miljö genom respekt för varandras olika individuella passioner, styrkor och bidrag.

A: Åtgärd

 • Vi skapar effekt genom vår innovation, smidighet och tankeväckande experiment.

R: Forskning

 • Vi firar och stödjer våra vetenskapliga nyfikenheter för att utmana konventionen och generera kunskap.

E: Engagemang med syfte

 • Vi ger positiva samhälls- och ekonomiska resultat genom engagemang i våra lokala och globala samhällen.

Vår strategi

Vi överbryggar stipendiet och praktiken i ledningen för att utveckla ledare som positivt påverkar deras organisationer och samhällen.

Vårat löfte

 • Till studenter erbjuder vi relevant, erfarenhets- och studentcentrerad utbildning inspirerad av vår personal professionella engagemang och vår fakultets expertis i världsklass
 • Till arbetsgivare, supportrar och samhällen erbjuder vi innovativa, socialt ansvarsfulla och globalt sinnade ledare som är redo för världen
 • Till alumner erbjuder vi möjligheter för livslångt lärande och ett samhälle som stöder deras professionella och personliga utveckling
 • Till forskare och personal erbjuder vi en kollegial, flexibel och stimulerande miljö som stöder deras effektiva arbets- och tankeledande

Vårt folk

För att leverera vår vision och strategi och leva efter våra värderingar rekryterar, stöder och utvecklar vi fakulteter, personal, studenter, studenter och partners som är engagerade i att:

 • Att göra SFU: s Beedie School of Business till en enastående affärsskola och en attraktiv plats att vara en del av
 • Utveckla individer, organisationer och samhällen genom erfarenhetsmässiga, innovativa och transformativa inlärningsmöjligheter
 • Omfamna tankeledarskap i världsklass och undervisa till gagn för samhället
 • Firar och uppmuntrar mångfald och aktivt engagemang i våra lokala, globala och ursprungsbefolkningar
 • Utnyttja vår närvaro i Vancouver och på Kanadas västkust med en djup respekt för dess multikulturella karaktär och den naturliga miljön

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Vancouver

  Segal Graduate School, 500 Granville Street, V6C 1W6, Vancouver

  • Surrey

   SFU Surrey, 250 – 1345 102 Avenue, V3T 0A3, Surrey

   Frågor