Keystone logo
© Singapore University of Social Sciences
Singapore University of Social Sciences

Singapore University of Social Sciences

Singapore University of Social Sciences

Introduktion

SUSS tillhandahåller en tillämpad utbildning som riktar sig till både nybörjare och vuxenstuderande, inom området samhällsvetenskap, och discipliner som har en stark inverkan på mänsklig utveckling och samhällsutveckling. Det erbjuder mer än 90 grund- och forskarutbildningar i 5 skolor:

  • SR Nathan School of Human Development
  • Handelshögskolan
  • Institutionen för humaniora och beteendevetenskap
  • Juridiska högskolan
  • Skolan för naturvetenskap och teknik

Dessa program är tillgängliga i heltids- och deltidsstudier i flexibla och modulära Pathways för att tillgodose både nybörjare och vuxna elever. Universitetets mångsidiga studentprofil gör att nyblivna skolavslutare kan ta klasser tillsammans med vuxna deltidsstudenter med arbetslivserfarenhet, vilket ger en rik och unik lärandeupplevelse.

SUSS e-lärande faciliteter och modulära programstruktur gör det också möjligt för studenter att mer flexibelt balansera att bedriva en universitetsutbildning med andra åtaganden. Läroplanerna och metoderna är utvecklade av erfarna akademiska experter och branschexperter för att utrusta studenter med kunskap, nyckelkompetenser och mjuka färdigheter som syftar till att bättre positionera SUSS-utexaminerade för framtida anställning.

Platser

  • Singapore

    Singapore University of Social Sciences 463 Clementi Road , 599494, Singapore

Frågor