Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Introduktion

SIT Graduate Institute erbjuder internationellt fokuserade magisterexamen, certifikat och professionella utvecklingsprogram inom områdena internationell utbildning, hållbar utveckling, humanitärt bistånd, klimatförändringar och internationella relationer. Sedan 1964 har SIT förberett yrkesverksamma för att bli framgångsrika i interkulturella och internationella miljöer.

Masterprogram och certifikatprogram i en mängd olika innehållsområden och format

SIT Graduate Institute förbereder studenter från hela världen för att vara effektiva ledare, proffs och medborgare. SIT:s forskarutbildning och professionella utvecklingsprogram är förankrade i den erfarenhetsbaserade utbildningsmodellen, där lärande sker i kopplingen mellan teori och praktik. Studenter utbildas för att bli mycket skickliga utövare som har en överlägsen kunskap om den teoretiska grunden för sitt yrke; erfarenhet inom området; och en medvetenhet om sina egna förmågor, värderingar och etik.

SIT är ackrediterat av New England Commission of Higher Education (NECHE) genom dess Commission on Institutions of Higher Education. Förfrågningar om ackrediteringsstatus bör riktas till institutionens administrativa personal.

Individer kan också kontakta:
Commission on Institutions of Higher Education
New England Commission of Higher Education
209 Burlington Road | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

SIT har godkänts för att delta i National Council for State Authorization Reciprocity Agreements.

Antagningar

SIT Graduate Institute antagningspersonal arbetar en-mot-en med varje sökande. Vi är fast beslutna att hjälpa dig under hela processen, från första förfrågan till programregistrering.

Vår deltid, hybridprogram börjar på sommaren och vår heltid, globala grader börjar på hösten. Kontrollera webbsidan för det program du är intresserad av för exakta programdatum. Du kan också kontakta antagningar om du har frågor vid antagningar@ .edu.SIT

Stipendier och finansiering

Alla accepterade studenter med demonstrerade kvalifikationer kommer automatiskt att övervägas för tillgängliga utmärkelser. Ingen ytterligare ansökan krävs.

Yellow Ribbon-program för amerikanska veteraner

SIT Graduate Institute deltar stolt i Yellow Ribbon-programmet , vilket gör det möjligt för amerikanska veteraner och deras anhöriga att tjäna en examen.

Merit Stipendier

Utmärkelser baserade på styrkan i din ansökan ditt SIT Graduate Institute program.

Undervisning Rabatter

Alumni Advantage, är en $10,000 utmärkelse för alumner från Experimentet i International Living, SIT Study Abroad eller International Honours program, för att göra det möjligt för alumner att fortsätta sin inlärningsresa inom SIT och större World Learning community.

SIT Partners-utmärkelsen hedrar våra relationer med partners. Denna $10,000 utmärkelsen är tillgänglig för nuvarande anställda av partners till SIT Graduate Institute och skicka skolor för att SIT studera utomlands. SIT har nästan 300 partners runt om i världen. För att se om du är berättigad till SIT partnerstipendiet, skicka en förfrågan här.

Vermonter, är en $8,000 utmärkelsen för sökande som bor i Vermont, där SITcampus har varit baserad sedan början av 1960-talet, när det grundades som ett utbildningscenter för Peace Corps. Som en stolt medlem av Vermont-samhället, SIT är dedikerad till att stärka Vermont-arbetskraften, främja ledarskapsförmåga inom staten, och tillhandahålla globala möjligheter för Vermonters.

Northern Neighbors-utmärkelsen syftar till att utvidga SITde globala möjligheterna för statliga invånare i SITgrannens historiska campus i Vermont. Denna $5,000 utmärkelsen är för sökande bosatta i New England utanför Vermont, som inkluderar Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire och Rhode Island, samt New York State, och det är inriktat på att stödja globalt sinnade medborgare i dessa stater.

Ytterligare information

Undervisningsrabatter gäller inte för SITdoktorsexamen i global utbildning (EdD).

Behörighet till en av de större undervisningsrabatterna kan begränsa tillgången till ytterligare meritbaserade stipendier. För ytterligare frågor om ekonomiskt stöd, vänligen kontakta SITfinaid@.edu.

Alumnstatistik

Studentberättelser

Varför studera på SIT Graduate Institute

På School for International Training är vi mer än ett universitet – vi är en dynamisk kraft för förändring i ett snabbt föränderligt globalt landskap. Som den enda USA-ackrediterade institutionen för högre utbildning som är ansluten till en internationell NGO, är vårt uppdrag tydligt: att ge dig möjlighet att ge dig ett globalt perspektiv till din karriär och skapa meningsfull inverkan i vår värld.

SIT :s rika historia sträcker sig mer än 60 år tillbaka i tiden, med början i pittoreska södra Vermont som ett av de primära träningscentren för fredskårens volontärer. Idag sträcker sig vårt globala campus till nästan 30 lärcentra i 29 länder, där vi tillhandahåller erfarenhetsbaserade grundutbildningsprogram och masterexamen utomlands. Dessa lärcentra erbjuder unika möjligheter för personligt lärande, kulturell fördjupning och öga mot öga interaktion med lärare, kamrater och samhällspartners vars perspektiv är icke-västerländska och avkoloniala. Du kommer att bilda relationer och bygga nätverk som vidgar dina perspektiv och främjar ovärderlig tvärkulturell förståelse.

Läs mer: https://graduate. SIT .edu/about/global-university/

Platser

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Island

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tanzania

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Uganda

        • Durban

         Durban, Sydafrika

         • Geneva

          Geneva, Schweiz

          • Amman

           Amman, Jordanien

           • New Delhi

            New Delhi, Indien

            • Milimani East

             Milimani East, Kenya

             • Kisumu

              Kisumu, Kenya

              • Santiago

               Santiago, Chile

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                • Lisbon

                 Lisbon, Portugal

                 Frågor