Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Introduktion

SIT Graduate Institute erbjuder internationellt fokuserade magisterexamen, certifikat, och professionella utvecklingsprogram inom områdena konflikttransformation, internationell utbildning, hållbar utveckling, och TESOL. Sedan 1964SIT har man förberett proffs för att lyckas i interkulturella och internationella miljöer.

Magisterexamen och certifikatprogram i en mängd olika innehållsområden och format

SIT Graduate Institute förbereder studenter från hela världen för att vara effektiva ledare, yrkesverksamma, och medborgare. SITs forskarutbildningar och professionella utvecklingsprogram är rotade i erfarenhetsutbildningsmodellen, där lärande sker i sambandet mellan teori och praktik. Studenter utbildas för att bli högkvalificerade utövare som har en ledande kunskap om den teoretiska grunden för sitt yrke; erfarenhet inom området; och en medvetenhet om sina egna förmågor, värden, och etik.

Studenter kan välja mellan olika MA, certifikat, och professionella utvecklingsprogram inom områden som sträcker sig från internationell utbildning till hållbar utveckling till konflikttransformation till språkundervisning.

SITär ackrediterat av New England Commission of Higher Education (NECHE) genom sin kommission för institutioner för högre utbildning. Förfrågningar om ackrediteringsstatus bör riktas till institutionens administrativa personal.

Individer kan också kontakta:
Kommissionen för institutioner för högre utbildning
New England kommissionen för högre utbildning
209 Burlington Road | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

SIT har godkänts för att delta i National Council for State Authorization Reciprocity Agreements.

Antagningar

SIT Graduate Institute antagningspersonal arbetar en-mot-en med varje sökande. Vi är fast beslutna att hjälpa dig under hela processen, från första förfrågan till programregistrering.

Vår deltid, hybridprogram börjar på sommaren och vår heltid, globala grader börjar på hösten. Kontrollera webbsidan för det program du är intresserad av för exakta programdatum. Du kan också kontakta antagningar om du har frågor vid antagningar@ .edu.SIT

Stipendier och finansiering

Alla accepterade studenter med demonstrerade kvalifikationer kommer automatiskt att övervägas för tillgängliga utmärkelser. Ingen ytterligare ansökan krävs.

Yellow Ribbon-program för amerikanska veteraner

SIT Graduate Institute deltar stolt i Yellow Ribbon-programmet , vilket gör det möjligt för amerikanska veteraner och deras anhöriga att tjäna en examen.

Merit Stipendier

Utmärkelser baserade på styrkan i din ansökan ditt SIT Graduate Institute program.

Undervisning Rabatter

Alumni Advantage, är en $10,000 utmärkelse för alumner från Experimentet i International Living, SIT Study Abroad eller International Honours program, för att göra det möjligt för alumner att fortsätta sin inlärningsresa inom SIT och större World Learning community.

SIT Partners-utmärkelsen hedrar våra relationer med partners. Denna $10,000 utmärkelsen är tillgänglig för nuvarande anställda av partners till SIT Graduate Institute och skicka skolor för att SIT studera utomlands. SIT har nästan 300 partners runt om i världen. För att se om du är berättigad till SIT partnerstipendiet, skicka en förfrågan här.

Vermonter, är en $8,000 utmärkelsen för sökande som bor i Vermont, där SITcampus har varit baserad sedan början av 1960-talet, när det grundades som ett utbildningscenter för Peace Corps. Som en stolt medlem av Vermont-samhället, SIT är dedikerad till att stärka Vermont-arbetskraften, främja ledarskapsförmåga inom staten, och tillhandahålla globala möjligheter för Vermonters.

Northern Neighbors-utmärkelsen syftar till att utvidga SITde globala möjligheterna för statliga invånare i SITgrannens historiska campus i Vermont. Denna $5,000 utmärkelsen är för sökande bosatta i New England utanför Vermont, som inkluderar Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire och Rhode Island, samt New York State, och det är inriktat på att stödja globalt sinnade medborgare i dessa stater.

Ytterligare information

Undervisningsrabatter gäller inte för SITdoktorsexamen i global utbildning (EdD).

Behörighet till en av de större undervisningsrabatterna kan begränsa tillgången till ytterligare meritbaserade stipendier. För ytterligare frågor om ekonomiskt stöd, vänligen kontakta SITfinaid@.edu.

Platser

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Island

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tanzania

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Uganda

        • Durban

         Durban, Sydafrika

         • Geneva

          Geneva, Schweiz

          • Amman

           Amman, Jordanien

           • New Delhi

            New Delhi, Indien

            • Milimani East

             Milimani East, Kenya

             • Kisumu

              Kisumu, Kenya

              • Santiago

               Santiago, Chile

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                Frågor