Keystone logo
© Tufigno Photo Services
SMC Business School

SMC Business School

SMC Business School

Introduktion

En institution i världsklass

SMC är en statligt ackrediterad global institution för högre utbildning online med elever från mer än 130 olika länder som ger oöverträffad akademisk spetskompetens, innehållsledarskap, relevans via toppmodern teknik. Vi hanterar några av världens största utmaningar med ekonomiskt värdeskapande, förbättrad bästa praxis och hållbarhet för att bygga en bättre framtid för alla.

SMC riktar sig till arbetande yrkesverksamma från alla delar av världen som söker flexibilitet att studera när som helst från vilken plats som helst i sin egen takt. Vi har en stor erfarenhet inom mer än 20 år. Denna kunskap byggde grunden för utvecklingen av ett innovativt, trovärdigt, student- och tjänsteorienterat ramverk för kvalitetssäkring, som officiellt har licensierats i Europeiska unionen för att genomföra högre utbildningsprogram online med befogenhet att utfärda examen.

Photo shoot of two young lawyers

Över 20 år i onlineutbildning

96%

Studentnöjdhet

85%

Examineringsgrad

1 st

av sitt slag i Europa

100%

Helt online

Utbildning vid SMC kommer med högkvalitativt akademiskt innehåll, liveföreläsningar online, ett toppmodernt system för inlärningshantering och all bekvämlighet, personalisering och individuell utveckling som en student i 2000-talet kan förvänta sig. I stället för att bli ännu en leverantör av onlineutbildning, strävar SMC efter att vara ett globalt digitalt campus där studenter, lärare, näringslivet och livslånga elever kan samarbeta för att utbyta och utveckla idéer.

Dessutom förser SMC företag och organisationer med eLearning-teknik, anpassade innehållsproduktionstjänster samt relevanta system och processer.

Början av SMC

SMC grundades för att utlösa en progressiv ny anda inom affärsutbildning.

Formatet var tydligt: distansutbildning.

Vår historia började i Schweiz som Swiss Management Center i början av seklet. Utan historia, utan erkännande, utan rykte, men med massor av passion, engagemang och drivkraft - Swiss Management Center inskriven student nr 1 - en finansiell professionell från Argentina tusentals kilometer bort, till Europas första online doktorsexamen i företagsekonomi.

Under de senaste 20 åren har SMC utvecklats till SMC Education Group, Europas första regeringsackrediterade handelshögskola online, och består av olika organisationer och dotterbolag över hela världen.

141096_pexels-photo-3182812.jpeg

Distansutbildningsprogram

SMC är en verkligt internationell handelshögskola med elever från mer än 130 olika länder. Våra distansutbildningsprogram levererar det som förväntas av en av Europas bästa handelshögskolor - utveckling, manifestation och upprätthållande av en bra karriär. Globala händelser som COVID 19 tvingar elever runt om i världen att vidareutvecklas via online-utbildning.

Lita på pionjärerna inom online högre utbildning. Erfarenhet är viktigt. Lita på SMC.

Examensarbete

Våra onlineutbildningar är det bästa valet om du söker kompromisslöst erkännande, servicekvalitet och flexibilitet.

Våra kandidatexamen, Executive Master och Doctorate-program är utformade för arbetande yrkesverksamma och förbinder dig med högt rankade proffs och akademiker runt om i världen.

Dessa program är ackrediterade av regeringen och internationellt erkända inom Academia, Industry, Government och den ideella sektorn.


Diplomprogram

Våra diplomprogram är kompakta resultat av våra flaggskeppsprogram.

Dessa forskar- och forskarutbildningar erbjuder dig en grund i företagsekonomi, ledning och ledarskap samt de välbehövliga färdigheterna i kritiska applikationer som ekonomi, marknadsföring och redovisning.

Våra certifikat och examensbevis är godkända av regeringen. Du kan överföra dessa ECTS-poäng till högre utbildningsprogram runt om i världen.

Gemensamma program

Vi erbjuder en mängd gemensamma master- och doktorsexamen. utbildningsprogram i samarbete med vår akademiska partner UCN, som är ett av de ledande universiteten i Amerika.

Dessa program drivs av vårt akademiska centrum i Schweiz och ger äkta schweizisk kvalitetsutbildning och studenterna får oöverträffat stöd och uppmärksamhet.

Efter framgångsrik slutförande får akademiker en examen från UCN. Universitetet är regerings ackrediterat och internationellt erkänt.

140598_pexels-photo-3769021.jpeg

Från bra till betydande

Inom några veckor har världen förändrats. Våra liv har förändrats. Omständigheter som inte tycks vara möjliga för några månader sedan är nu verklighet. Perspektiv för individer och organisationer fördunklas. Ingen har förberett världen för detta.

Onlineutbildning är viktigare än någonsin. Social distansering förändrar vårt sätt att lära oss. SMC har förändrat sättet vi lär oss i 20 år. Låt oss byta de kommande 20 åren tillsammans.

Bygga adaptiva företag

Ingen organisation är begränsad. True Greatness är ett tänkesätt.

SMC hjälper organisationer att förvandlas till ett störande, talangorienterat kraftpaket som kan anpassa sig till utmaningar och möjligheter, alltid på toppen av sitt spel. Vi stöder ideella, ideella och utbildningsinstitutioner på deras väg till betydelse.

Globalt och ändå i närheten. Ett effektivt nätverk

SMC: s studentgrupp består av högpresterande från och i mer än 130 olika länder. SMC: s internationella fakultet har stor akademisk och yrkeserfarenhet, serviceorientering och uppmärksamhet. Din port till omfattande kunskap och bästa praxis.

100% online

Studera var som helst

130+ länder

International Student Body

20+ år

Erfarenheter

1: a i Europa

Licensierad Online Business School

Platser

Platser
  • Birkirkara

    Pope Urbanus VIII Street, B’Kara BKR 1425, Malta, BKR 1425, Birkirkara

    • linkedin

Program

Frågor