Keystone logo
Social Sciences University Of Ankara

Social Sciences University Of Ankara

Social Sciences University Of Ankara

Introduktion

I vårt universitet, som ger möjlighet till en-till-en-kommunikation och interaktion med instruktörer, syftar det till att utveckla våra studenters färdigheter som att prata framför en publik, kreativitet, kritiskt tänkande, lagarbete och ledarskap.

Kursinnehållet, som erbjuder historiska och teoretiska perspektiv, gör det möjligt för våra studenter att analysera aktuella händelser effektivt. Studenter som vill bedriva sin vetenskapliga nyfikenhet och utveckla sin tvärvetenskapliga arbetsförmåga erbjuds möjlighet att välja mellan ett brett spektrum av discipliner.

På vårt universitet finns en välutrustad akademisk personal som har tagit doktorsexamen från framstående universitet hemma och utomlands och som genomför internationella vetenskapliga projekt. Social Sciences University Of Ankara , som är mycket selektivt när man bildar sin akademiska personal, bygger på internationella standarder i rekryterings- och utvärderingsprocesser. På detta sätt har ASBU samlat en internationellt kvalificerad, utrustad och erfaren akademikergrupp som utför originalprojekt och forskning inom olika områden.

Platser

  • Ankara

    Hacı Bayram, Hükümet Meydanı No:2, 06050 Altındağ/Ankara, Turkey, , Ankara

    Frågor