Keystone logo
South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

Introduktion

Översikt

Det sydafrikanska affärs- och teknikinstitutet SABTI, är centralt beläget i Johannesburg och i hjärtat av Braamfontein, med huvudkampus som ligger på 5: e våningen av Arbor Square på Cnr. Melle

Högskolor finns för att stödja institutionens huvudfunktion av undervisning, forskning och service. SABTI har toppmoderna klassrum, datalaboratorium, nöjesområde, kök och ablusionsfaciliteter som också rymmer funktionshindrade. Förutom klassrum, laboratorier och kontor har högskolan gratis Wi-Fi för studenter under lärtid, med vanliga öppettider från 7:00 till 4:30, måndag till fredag.

107157_pexels-photo-936137.jpeg

I receptionen finns det en självhushållsbord med datorer specifikt för studenter att göra sina registreringar och betalningar. Institutet strävar generellt efter att behålla öppen tillgång till sina lokaler, men det förbehåller sig rätten att begränsa tillgången. Tillgång till tv-studior och verktyg är begränsad av säkerhets- och driftsskäl.

Vårt uppdrag är att göra SABTI campus till en bekväm, säker och estetiskt attraktiv plats att lära, leva, arbeta och leka.

Vi strävar efter att hålla alla operativsystem i gott skick och svara på nödunderhåll och reparationsbehov hos campusgemenskapen. Vi är engagerade i hållbarhet och bygger samhället genom uppsökning och utbildning samtidigt som vi minskar vårt miljöpåverkan. samtidigt som man sparar energi, främjar förnybar energi, användning av alternativ transport, återvinning och grön upphandling.

På SABTI finns det mer till det sociala livet än att bara studera. Vi har olika plattformar som bidrar till att uttrycka olika student talanger. Vi har också en miljö som gör det möjligt att hitta nya vänskap i en gemenskap som är rik på arv och social interaktion.

Alla personer som har visat sig oförmögna eller ovilliga att följa institutets policy eller tillämpliga lag kan vara "förbjudna" från campus. Ett sådant meddelande, som generellt utfärdas av direktören för campussäkerhet och / eller huvudkontorets kansli, förnekar tillgång till alla institutets egendom och anläggningar.
Campus livet

På SABTI finns det mer till det sociala livet än att bara studera. Vi har olika plattformar som bidrar till att uttrycka olika student talanger. Vi har också en miljö som gör det möjligt att hitta nya vänskap i en gemenskap som är rik på arv och social interaktion.


SABTI Publishing

SABTI har en extrem önskan att publicera välskötta, innovativa böcker för både akademiska och allmänna läsare. Vi fokuserar på områden som ekonomiska tidskrifter, studentliv, konst och kulturarv, vetenskap, historia och politik, biografi och olika läroböcker.

* Om du vill publicera med SABTI Publishing, vänligen se våra riktlinjer för inlämning.

107158_pexels-photo-1059120.jpeg


Varför SABTI?

överkomliga

Sydafrikanska affärer

anställbarhet

Sydafrikanska affärer

Den sydafrikanska affären

Kvalitet

Sydafrikanska affärer

Faciliteter

SABTI har toppmoderna klassrum, datalaboratorium, nöjesområde, kök och ablusionsfaciliteter som också rymmer funktionshindrade. Det finns gratis Wi-Fi för studenter under lärtid. SABTI har även ett självhjälpsdisk med datorer specifikt för studenter att göra sina registreringar och betalningar.

Andra fördelar

 • Stipendier och stipendier finns / erbjuds hos SABTI.
 • Studenter förvärvar kvalifikationerna inom en kortare tid.
 • SABTI utnyttjar möjligheter att delta i studentkonferenser utomlands.
 • Sociala aktiviteter och underhållning som ger kul till lärmiljön SABTI är centralt beläget i hjärtat av Joburg.
 • SABTI garanterar praktikplatser
 • SABTI erbjuder / erbjuder bästa karriärvägledning till sina studenter utan kostnad.
 • Tillgång till modern transport och infrastruktur. SABTI ligger nära Gautrain station, tunnelbanestation, Bree Taxi Rank, Park Station och Metrobus och Rea Vaya Stations

Platser

 • Johannesburg

  Juta Street, 2001, Johannesburg

  Program

   Frågor