Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Introduktion

Du är sugen på att skapa och förnya, för att gräva djupt i data och trender, för att tillämpa datorkunskaper för att lösa analytiska problem och för att planera nästa stora sak. Vi tror på att ge dig möjligheter att finjustera dina färdigheter som behövs på den globala marknaden.

 • Enbart amerikanskt team i 2018 Network of International Business Schools Worldwide Case Competition.
 • Läroplan för Human Resource Management godkänd av Society for Human Resource Management.
 • 6 gånger statliga Missouri Collegiate Cyber Defense Competition mästare.
 • Business fakulteten leder mer än 30 studier utomlandsresor över hela världen.
 • Mode majors reser till de världsberömda New York modemarknaderna som en del av läroplanen.

Gör ditt drömjobb innan du får ditt drömjobb

Erfarenhetsinlärning, aktivt lärande, lärande genom att göra. På Sydost tror vi att din utbildning förstärks genom att uppleva vad yrkesverksamma inom din disciplin vet och förväntas göra. Därför har du här möjligheter att starta ditt eget företag, designa och bygga säkra mjukvarulösningar, skapa interaktiva AI -spel eller hantera en faktisk finansiell portfölj. Du kan välja att tävla i högsta kaliber tävlingar, samarbeta med lärare och medstudenter om ett forskningsprojekt, designa en marknadsföringskommunikationskampanj eller delta i en global tankesmedja.

Inleder extraordinära karriärer

 • 92% av våra Business & Computing -akademiker är anställda eller i gymnasieskolan ett år efter examen.
 • Mer än 20000 Harrison College of Business & Computing alumni -anslutningar väntar globalt.
 • Mer än 88% av våra betyg säger att deras kurser gav dem den kompetens/kunskap som krävs inom sitt område.
 • Nästan 550 företagspartnerskap erbjuder jobb och praktik.
 • AACSB -ackreditering innehas av endast 5% av institutionerna som erbjuder företagsexamen världen över.
120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Lär dig av erfaren och innovativ fakultet

Teorin är en viktig del av lärandet, men det som gör vår fakultet så stor är att de har genomfört teorin i praktiken: i sina egna företag, i företag, i ideella organisationer, i den verkliga världen. Och de är redo att dela sina prövningar och fel och framgångar med dig. De förblir relevanta inom sina områden genom att söka branschpartnerskap och lära sig bästa praxis. Låt dig vägledas av lärare i Southeast Innovation Challenge, Start-Up Pitch Competition eller ett Artificial Intelligence Hackathon. Dessutom samarbetar högskolan med en St. Louis-baserad företagsrådgivning och medlemmar i områdets handelskammare för att hålla sin läroplan aktuell. Oavsett vilken väg du tar kommer du att vägledas från det att du börjar hos oss tills du slutför ett kapstensprojekt.

Skapa inlärningsutrymmen i världsklass

Vår toppmoderna Dempster Hall ger dig tillgång till nuvarande teknik och miljöer för att engagera dig på en djupare inlärningsnivå. Byggnaden är rik på erfarenhetsinlärningslaboratorier: presentationslaboratorier, säljlaboratorier, fokusgruppsforskningslaboratorier samt flera datorlaboratorier inklusive cybersäkerhetsinstruktionslabb, som stöds av en privat molninfrastruktur. I höst kommer en Cyber Range som är en pedagogisk virtuell datorplattform som gör det möjligt för studenter, lärare och forskare att få tillgång till beräkningsresurser i en myriad av konfigurationer av utbildnings-, experiment- och motverkningsstrukturer. Allt detta är utformat för att förbereda dig för det professionella näringslivet.

Beläget nära campus ligger Catapult Creative House som ger studenter och lärare möjligheter från olika discipliner att skapa affärsföretag eller lansera en ny produkt eller tjänst. Anden att vara entreprenör är levande på Catapult och främjas av programmering och tävlingar som stöds av Douglas C. Greene Center for Innovation and Entrepreneurship.

Finansiering av din utbildning

Här är slutresultatet för din nedersta raden: Southeast är en av de två bästa institutionerna i Missouri i ackrediteringar, och det är i topp 5 av de lägsta kostnaderna universitet i staten! Det betyder att du kan vara säker på att du får en utbildning av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Dessutom delar vi ut 20 miljoner dollar i akademiska stipendier och 1 600 beviljade stipendier varje år för att ytterligare hjälpa dig med kostnaden för din examen. College kan vara utmanande, vi arbetar för att göra det enklare att betala för det.

Smider ett globalt nätverk

Vi har ett nätverk av nära 20 000 alumner som arbetar över hela världen på några av världens största företag till några av dagens mest innovativa startups. Läs mer om vad våra alumner gör.

120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Cape Girardeau

  Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Frågor