Keystone logo
Southern Cross University Civilingenjörsexamen, Civilekonom
Southern Cross University

Civilingenjörsexamen, Civilekonom

Bilinga, Australien

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 28 000 *

På Campus

* $ 3.300 per enhet, internationella studenter.

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Att leda ett enormt infrastrukturprojekt tar stor skillnad och kompetens inom både affärs- och ingenjörsdiscipliner - från att förstå ekonomin för att hantera personal och resurser, allt med otroligt effektiv kommunikation.

Den här unika 2-åriga dubbla graden erbjuds på vår strandkanten Gold Coast campus - på tröskeln till en internationell flygplats - och undervisas av experter från industrin för att förbereda dig som innovatör och ledare.

Du kommer att studera för att stärka dina färdigheter i projekt och strategisk kapitalförvaltning, intressent engagemang, redovisning och ekonomi, och hantera digitala företag. Du kommer också att göra en undersökning och genomföra ett viktigt projekt om ett ämne som du kan ansöka om problem i verkliga världen.

Kandidater från civilingenjörsingenjör, kommer att erkännas som experter, med kompetens som är mycket attraktiva inom industrin, både i den offentliga eller privata sektorn eller som konsult.

Karriärmöjligheter

Kandidater kommer att ha förbättrade sysselsättningsmöjligheter inom organisationer som söker ingenjörer med avancerad kompetens inom ledning, teknik och problemlösning. Kursen förbereder studenter för ledande ingenjörsroller samt ledning, ledarskap eller konsultroller inom ett brett spektrum av branscher.

Professionell erkännande

Enheter som tagits i denna kurs kan räknas med dina krav på fortsatt professionell utveckling (CPD) hos Engineers Australia eller ditt relevanta yrkesregistreringsorgan.

Kandidater är berättigade att ansöka om medlemskap med Australian Institute of Management (AIM).

Professionell placering

Professionell placering är inte ett krav på denna kurs.

Viktiga forskningsområden

Huvudområdena omfattar strategisk infrastrukturförvaltning, engagemang för intressenter, teknik för en hållbar framtid, projektledning och ledarskap och ledning.

Bedömningsmetoder

Enheter innehåller vanligtvis skriftliga och / eller muntliga uppdrag som matchar verkliga arbetsuppgifter: rapporter, litteraturrecensioner, diskussionsposter, fallstudier, presentationer, forskningsstudier och planer. Vi stöder din prestation genom aktiviteter som ställer in lärande och fungerar som ett repetitionsutrymme för bedömningarna.

Lär ut metoder

Studenter på campus upplever olika pedagogiska tillvägagångssätt, bland annat föreläsningar, handledning, onlineaktiviteter och virtuella videoklipp med podcast eller podcast. Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Vårt online studiealternativ är mycket interaktivt och strävar efter att främja samarbete och en känsla av samhälle. Studenter kan få en kombination av podcast eller videobandade föreläsningar, elektroniska studiematerial, workshops, online diskussionsforum och virtuella klasser. Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of Engineering Management Master of Business Administration
  • Sydney, Australien
  • Moore Park, Australien
  • + 2 Mer
 • Master i Management Engineering
  • Rome, Italien
 • MSEM i Engineering Management
  • Baltimore, Amerikas förenta stater