Keystone logo
Southern Cross University Doktor i Ursprungliga Filosofier
Southern Cross University

Doktor i Ursprungliga Filosofier

Lismore, Australien

3 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 26 000 *

Distansutbildning, På Campus

* $ 3000 per enhet, internationella studenter.

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Om du är intresserad av att bli en forskningsexpert inom området för inhemsk kunskap, ger doktorn av inhemska filosofier dig möjligheten.

Denna 3-åriga examen ger dig överlägsen forskning och kritisk tänkande för att arbeta på nationell och internationell nivå för och med ursprungsbefolkningar. Ditt arbete och forskning syftar till att främja kritisk kunskap inom detta område till fördel för hälso- och männiservice och politikutveckling.

Denna kurs ger dig möjlighet att genomföra ditt eget forskningsprojekt med inriktning på att ge upphov till urbefolkningar under överinseende av en expert.

Avslutande av doktorsavhandling är en betydande prestation som erkänns av arbetsgivare inom sektorer, både nationellt och internationellt.

Karriärmöjligheter

Studenter som examinerar med en doktor i inhemska filosofier kommer att vara väl placerade för en karriär inom forskning och akademi, regeringen, yrkesverksamheten eller samhällssektorn, som arbetar med policyutveckling, serviceleverans och programutvärdering, och som ledare och chefer på hög nivå.

Viktiga forskningsområden

Fokusen på kandidatens forskning kommer att förhandlas fram och godkännas av kandidaten, deras handledare och chefen för Gnibi College of Inigenous Australian Peoples. Kandidaterna kommer att uppmuntras att begränsa sina utredningar till frågor som är relevanta och gynna ursprungsbefolkningen.

Obs: Studenterna är skyldiga att ta enheter i alla 3 sessioner.

Bedömningsmetoder

Varje enhet utvärderas typiskt med tre uppgifter, som kan innehålla en processbaserad uppgift, såsom en journal, en prestationsbaserad bedömning och en rapport. Fullständiga uppgifter om uppdrag finns i studiehandledningen för varje enhet.

Kursenheterna delas ut med betyget High Distinction, Distinction, Credit eller Pass. För att kunna gå vidare till avhandlingsfasen måste en kandidat uppnå ett kreditmedelvärde för kursenheterna.

Examensarbetet bedöms inte formellt under skriftperioden, men lämnas in för examination till externa examinator vid slutförandet. Den professionella doktorn kommer att tilldelas efter avhandlingen har undersökts och bestämts för att uppfylla kraven i priset.

Lär ut metoder

Studenter uppmuntras att delta i campus klasser för att bygga upp relationer med andra studenter och Gnibi College of Indigenous Australian Peoples. Studenter på campus kommer att uppleva en rad olika pedagogiska tillvägagångssätt baserade på inhemsk pedagogik, inklusive berättande, ringande cirklar och diskussioner med inhemska äldenter.

Online-studenter kommer att få en kombination av podcast eller videoklippade seminarier och / eller delta i synkrona online-videoklipp eller telekonferensdiskussioner. Alla studenter är skyldiga att delta i en veckolång (fyra till fem dag) intensiv workshop för varje enhet (två veckor för dubbelviktade enheter). Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Mästare i modern och samtida europeisk filosofi
    • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • Master i kultur, tanke och mänsklighet
    • Wrocław, Polen
  • Magisterexamen i filosofi: kunskap och medborgarskap
    • Santiago de Compostela, Spanien