Keystone logo
Southern Cross University Magister i Informationsteknologi
Southern Cross University

Magister i Informationsteknologi

Bilinga, Australien

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 27 600 *

Distansutbildning, På Campus

* Årliga avgifter (internationella studenter): $ 26 400 ($ 3.300 per enhet)

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Magister i Informationsteknologi

Kurskod: 1209150

Kursöversikt

Master of Information Technology är utformad för både IT och icke-IT-proffs som vill fördjupa sin karriär i en snabbt utvecklande bransch. Användningen av IT-verktyg och teknik för att omvandla företag och skapa nya digitala företag är ett fokus.

Kursen grundas av ett starkt branschbundet program, inkubation av entreprenörskap i universitetets Digital Enterprise Lab och branschrelevant forskning. Studenter kommer att utveckla sina tekniska, ledarskaps- och ledningsförmåga med avancerade kurser och verkliga projekt.

Tillsammans med kärnanordningar inom datavetenskap, cybersäkerhet, mjukvaruutveckling och användarupplevelse har eleverna möjlighet att skräddarsy sina studier med avancerade specialiseringsenheter.

Viktiga studieområden

Datavetenskap, cybersäkerhet, mjukvaruutveckling, användarupplevelse. Specialiserade enheter inkluderar avancerad cybersäkerhet, stor dataanalys, datorbaserad intelligens och maskininlärning, datorteknik, internetteknik, genomgripande och uppslukande användarupplevelse, programmering för internet av saker, mobila och molnsystem.

Lärandemål

Kursens lärandemål ger uttryck för lärande prestation när det gäller vad en student ska veta, förstå och kunna göra efter avslutad kurs. Dessa resultat är anpassade till examensattributen.

Graduate Attribut

Lär ut metoder

Studenter på campus upplever olika pedagogiska tillvägagångssätt, bland annat föreläsningar, handledning, onlineaktiviteter och virtuella videoklipp med podcast eller podcast. Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Vårt online studiealternativ är mycket interaktivt och strävar efter att främja samarbete och en känsla av samhälle. Studenter kan få en kombination av podcast eller videobandade föreläsningar, elektroniska studiematerial, workshops, online diskussionsforum och virtuella klasser. Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Karriärmöjligheter

Kandidater kommer att vara förberedda för en rad roller med avancerad kompetens inom cybersäkerhet, mjukvaruutveckling, användarupplevelse och datavetenskap.

Professionellt erkännande

Studenter som börjar 2018 kommer att examinera med en Southern Cross University examen som inte har ackrediterats av Australian Computer Society.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master i Big Data och Business Analytics [MBDA]
  • Madrid, Spanien
  • Barcelona, Spanien
 • MCom i Information Technology Management (forskning)
  • Johannesburg, Sydafrika
 • Privat magisterexamen i Big Data Analytics
  • Alcobendas, Spanien
  • Villaviciosa de Odón, Spanien