Keystone logo
Southern Cross University Magister i socialt arbete (professionell kvalificering)
Southern Cross University

Magister i socialt arbete (professionell kvalificering)

Bilinga, Australien

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 25 200 *

Distansutbildning, På Campus

* $ 3000 per enhet, internationella studenter.

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Din studie i konst och samhällsvetenskap och intresse för mänskliga rättigheter och social rättvisa kan tas på professionell nivå med mastern i socialt arbete .

Detta 2-åriga doktorandprogram kommer att förbereda dig och kvalificera dig för att komma in i Social Work-yrket i Australien och arbeta med människor och samhällen för att förbättra sina sammanhang.

Du kommer att studera barnskydd, socialpolitik och lag, hälsoproblem som påverkar inhemska samhällen och ledarskap i sociala arbetsorganisationer och utövar övning under ledning av en erfaren socialarbetare.

Som examen kommer du att ha värderingar och kunskaper som etiska och reflekterande utövare på detta givande område.

Karriärmöjligheter

Kandidater av denna grad kommer att kvalificera sig som socialarbetare i Australien. Kandidater kan också vara berättigade att söka arbete som socialarbetare utomlands.

Kandidater kommer att vara lämpade för sysselsättning inom ett brett utbud av jobb inom hälso- och samhällssektorn. Dessa inkluderar positioner som uteslutande är utsedda för socialt arbetskvalificerad personal (t.ex. på sjukhus), liksom andra tjänster för mänskliga tjänster som är öppna för andra kandidater. Kandidater kan vara anställda i organisationer som Centrelink, offentliga och privata sjukhus, barnskyddsbyråer, australiensiska försvarsmakten, hemvårdstjänster, bostads- och hemledsbyråer, åldersvård och funktionshinder, psykiatriska organ, familjerådgivningsorgan, rehabiliteringstjänster och privat öva.

Professionell erkännande

Detta är en australisk organisation för socialarbetare AASW-ackrediterade kvalifikationer. Det är en inlämningsbevis i socialtjänsten och har bestämt sig för att uppfylla Australian Social Work Education and Accreditation Standards (ASWEAS).

Professionell placering

I enlighet med kraven i Australian Association of Social Workers (AASW) ska studenterna bedriva 1000 timmars övervakad övning. Alla studenter, som studerar på campus eller på nätet, måste delta i två fältutbildningar. Dessa placeringar är genomförda i två separata organisationer inom olika verksamhetsområden så att studenterna får en mångsidig erfarenhet.

Den sociala arbetsplatsen Placering I-enheten omfattar 400 timmar (57 dagar) över sessionerna 2 och 3 av det första året (heltidsstudie), med minst tre dagar per vecka tillbringat vid placering. Dessutom omfattar socialt arbete fältplacering II-enheten 600 timmar (86 dagar) över sessionerna 2 och 3 i det andra året (heltidsstudie), med minst tre dagar per vecka tillbringat vid placering. Dessa tidsåtaganden gäller både heltids- och deltidsstuderande.

Observera: Alla studenter måste få en poliskontroll och arbeta med barnkontroll. Vissa organ kräver också att studenter gör placeringar som ska immuniseras för ett antal villkor och att få aktuella vaccinationer. De flesta myndigheter kräver att eleverna ska ha körkort.

Viktiga forskningsområden

Kursen innehåller kärninnehåll i barnskydd, tvärkulturell praxis, mentalvård och arbete med personer från urbefolkningar. Den omfattar viktiga teorier och metoder för socialt arbete, inklusive effektiv praxis i samarbete med individer, grupper och samhällen. Studenterna är också utsatta för viktig kunskap om att använda socialpolitik och lagen för att främja klienternas och medlemmarnas rättigheter.

Bedömningsmetoder

Bedömningsämnen kan innehålla uppsatser, forskningsrapporter, fallanalys, kompetensbedömning på deras fältplaceringar och inspelning av intervjuförmåga.

Lär ut metoder

Alla elever måste ha tillgång till höghastighetsbredband för att slutföra onlineaktiviteterna, som är en kärna del av kursen.

Studenter på campus har obegränsad internet- och e-poståtkomst och kan ansluta till universitetets bibliotekskataloger, online-fulltext-journaldatabaser och bok- och artikelförfrågan. Undervisningsmetoder inkluderar föreläsningar, handledning, workshops och online diskussionsforum och problembaserat inlärningsmaterial. Vissa enheter kräver obligatorisk klasspresentation i enlighet med AASW-ackrediteringsstandarder.

Studiealternativet online för kursen är interaktivt och strävar efter att främja samarbete och en känsla av samhälle. Eleverna har kontakt med handledare, tillgång till online problembaserat läromedel och diskussionsforum, studieguider och tillgång till alla bibliotekstjänster.

Studenter på campus tar tre enheter i online-läget. För internationella studenter uppfyller detta internationella visumkrav.

Bostadsskolor: Online studenter är skyldiga att delta i tre obligatoriska sju dagar bostadsskolor som hålls på Gold Coast campus, i enlighet med AASW ackreditering standarder.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master of Social Work - Traditionellt spår
    • Winona, Amerikas förenta stater
  • Master i socialt arbete
    • Lexington, Amerikas förenta stater
  • Hybrid Dual Master of Social Work / Master of Education, Human Sexuality Studies
    • Chester, Amerikas förenta stater