Keystone logo
Southern Cross University Master of International Tourism and Hotel Management
Southern Cross University

Master of International Tourism and Hotel Management

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 26 000 *

Distansutbildning, På Campus

* $ 3.110 per enhet, internationell studentavgift.

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Ta tillfället i akt att bygga en karriär som gör att du kan resa och arbeta i några av de mest attraktiva destinationerna i världen.

Master of International Tourism and Hospitality Management är speciellt utformad för att ge dig en konkurrensförmåga att arbeta i ledarroll i en eftertraktad och mångsidig bransch.

Denna flexibla kurs ger dig grundläggande kunskaper inom företag och turism, inklusive entreprenörskap och marknadsföring, redovisning och ledning, turismplanering, system och modern hotellledning. Du kommer också att ha möjlighet att driva ditt eget ämne och få tillämpad forskningsfärdighet i ett branschbaserat projekt.

Kandidater kommer att ha möjligheter inom en rad arbetsgivare inom turism industrin, från hotell till flygbolag, evenemangshantering till destinationsmarknadsföring eller i egen turismstart.

Karriärmöjligheter

Kandidater kan flytta till tillsyns- eller ledningspositioner i orter, hotell, statliga turistorganisationer, ideella organisationer, destinationsmarknadsföring och turismorganisationer, flygbolag, kongress- och evenemangsoperatörer och andra specialintressenturismsföretag.

Professionell placering

Som en del av kursen kan studenter välja att genomföra en 300-timmars praktikplats (motsvarande två enheter) i antingen betald eller frivillig roll. Denna praktiska erfarenhet kombinerad med teoretisk förståelse ökar lärarupplevelsen för studenter som har ett professionellt och personligt intresse i detta höga tillväxtområde.

Studenterna ansvarar för att säkra sin praktikplacering och får omfattande assistans i intervju- och ansökningsförfaranden, tillgång till en omfattande databas över potentiella arbetsgivare och roller och pågående support från det dedikerade arbetsintegrerade lärarteamet.

Viktiga forskningsområden

Kursen ger en omfattande studie av aspekter av turism och hotellledning från både teoretiska och praktiska "verkliga världsperspektiv" som lärs av akademiker med branschbakgrund.

Studenterna genomför också ett självständigt forskningsprojekt (motsvarande två enheter), i slutet av sin examen, att fokusera på en aspekt av turism som intresserar dem.

Bedömningsmetoder

Studenterna bedöms i varje enhet på grundval av skriftliga och / eller muntliga uppdrag. Dessa kan innehålla undersökta uppsatser, rapporter, presentationer, fallstudier, portföljer, diskussioner online, tester och tentor, samt fler interaktiva bedömningar som bloggar, wikier, online diskussionsforum och multimediepresentationer. Studenter kan också bli ombedda att delta i grupparbete samt individuella uppdrag. Vägningen av bedömningsmärken mellan uppdrag och prov varierar.

Lär ut metoder

Studenter på campus upplever olika pedagogiska tillvägagångssätt, bland annat föreläsningar, handledning, onlineaktiviteter och virtuella videoklipp med podcast eller podcast. Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Vårt online studiealternativ är mycket interaktivt och strävar efter att främja samarbete och en känsla av samhälle. Studenter får ta emot en kombination av podcast eller videobandade föreläsningar, elektroniska studiematerial, workshops, online diskussionsforum och virtuella klasser. Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Executive Master’s in International Hotel Management
    • Buona Vista area, Schweiz
  • Master in Global Hospitality Business
    • Lausanne, Schweiz
  • Grande École-programmet
    • Paris, Frankrike