Keystone logo
Southern Cross University Master of Professional Accounting
Southern Cross University

Master of Professional Accounting

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 27 600 *

Distansutbildning, På Campus

* $ 3.300 per enhet, studieavgift i Gold Coast för internationella studenter. $ 28.000 ($ 3.500 per enhet) i Melbourne, Perth och Sydney, för internationella studenter.

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Om du är angelägen om en snabb avkastning på uppskilling för en ny karriär, se inte mer än Master of Professional Accounting på Southern Cross.

Denna CPA Australia och CA ackrediterad kurs ger dig inte bara en redovisningskvalifikation utan också med kommersiell kunskap, kritiskt tänkande och expertkompetens för beslutsfattande.

Graden kommer att stärka dina ledarskap och forskning färdigheter och ger dig möjlighet att dyka upp i områden av praxis, såsom skattelag, revision eller bolagsstyrning på större djup. Du kommer också att ha möjlighet att välja ett forskningsprojekt som mest intrigerar dig och åtar det under ledning av ledande företagsexperter.

Master of Professional Accounting är ett 2-årigt program - kortare om du tidigare har genomfört relevant utbildning - utformad för att ge dig den valfria karriären. Dörren öppnas för kvalificerade och skickliga professionella revisorer i ett brett utbud av jobb, fält och platser.

Karriärmöjligheter

Det globala redovisningsprofessionen har hög efterfrågan på sysselsättning och erbjuder MPA-studenter möjlighet att söka arbete i en rad branscher i Australien och utomlands.

Kandidater från MPA är utrustade för att arbeta i företag, offentliga och ideella organisationer inom redovisning, finansiella tjänster och ledningspositioner. Ledningsroller och aktiviteter som utförs av kandidater innefattar att utveckla finansiella planer, förbereda och certifiera finansiella rapporter, genomföra revisioner, rådgöra med företagsledare, aktieägare och kunder.

Professionell erkännande

Befälhavaren av professionell redovisning är ackrediterad av CPA Australien och Chartered Accountants Australien och Nya Zeeland (CA).

Kandidater kan också vara berättigade till ansökan till institutet för offentliga revisorer (IPA).

Professionell placering

Som en del av kursen kan eleverna välja att genomföra en 150-timmars praktikplats (motsvarande en enhet) i antingen betald eller frivillig roll. Denna praktiska erfarenhet, kombinerad med teoretisk förståelse, ökar lärandeprocessen för studenter. Studenterna ansvarar för att säkra sin praktikplacering och får omfattande assistans i intervju- och ansökningsförfaranden, tillgång till en omfattande databas över potentiella arbetsgivare och roller och pågående support från det dedikerade arbetsintegrerade lärarteamet.

Viktiga forskningsområden

MPA omfattar en kärnsekvens av enheter som uppfyller de professionella redovisningskraven och omfattar studier inom följande områden: affärsredovisning, redovisningssystem, ekonomisk rapportering, förvaltningsredovisning, ekonomi, kvantitativ analys, företags- och handelsrätt, ekonomi, redovisning, teori och forskning.

Studenter studerar också avancerade ämnen inom redovisning som skattelag och praxis, revision och försäkring och bolagsstyrning. Ledningsförmåga är också uppskattad genom studier av kommunikation och ett antal valämnen. Ett viktigt inslag i MPA-programmet är möjligheten att genomföra ett dubbelviktat industrins forskningsprojekt som studenterna kan ansöka om nuvarande eller framtida arbetsplats.

Bedömningsmetoder

Kursen innehåller progressiv bedömning och undersökningar. Studenterna bedöms på grundval av skriftliga och muntliga uppdrag som återspeglar äkta arbetsuppgifter och samtida ämnen. Dessa uppdrag finns i en rad olika format utformade för att bidra till kunskaps- och kompetensutveckling under hela kursens gång. Formater inkluderar företagsrapporter, fallstudier, diskussionsposter, presentationer, frågesporter, forskningsplaner och studier.

Lär ut metoder

Studenter på campus upplever olika pedagogiska tillvägagångssätt, inklusive föreläsningar, handledning, onlineaktiviteter och virtuella podcaster. Undervisningsmetoden kan variera från enhet till enhet.

Föreläsningar kan strömma live eller förinspelas; På något sätt kan eleverna ladda ner en inspelning till sin bekvämlighet.

Varje vecka utvecklar eleverna sitt lärande genom att följa aktiviteter, läsningar och fallstudier som läggs ut steg för steg på en webbplats för varje enhet. När de går igenom lärandemålen kan de diskutera sina framsteg i onlineforum och ställa frågor från sina kamrater, föreläsare eller handledare.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of Professional Accounting
  • Online
 • Magisterexamen i beskattning och redovisning
  • Madrid, Spanien
  • Alcorcón, Spanien
  • + 3 Mer
 • Master of Professional Accounting
  • Sydney, Australien
  • Moore Park, Australien
  • + 2 Mer