Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Introduktion

FÖRÄNDRINGAR

Som en katalysator för transformation och förändring erbjuder Simmons School verkliga lösningar på frågor som utmanar vårt samhälle och världen.

Välkommen till Annette Caldwell Simmons School of Education and Human Development, där lärare och personal är dedikerade till utveckling av yrkesverksamma inom många områden av utbildning, rådgivning, tvistlösning, tillämpad fysiologi och välbefinnande. Det tvärvetenskapliga arbetet vi utför på Simmons fokuserar på att skapa och sprida evidensbaserad kunskap inom dessa områden för att hantera utmaningarna i en alltmer föränderlig, mångsidig värld. Vår högkvalitativa undervisning och stränga stipendier är grundade i en samarbetsanda och i en inriktning mot de samhällen vi tjänar. När allt kommer omkring tror vi att stipendiet och utbildningen som formar våra utbildningsprogram, studenter och alumner måste förbli engagerade i att påverka bortom SMU. Med detta centrala fokus på att arbeta tillsammans i våra samhällen hoppas vi att vi kan förändra liv till det bättre.

Vi inbjuder dig att utforska de många forskningsprojekten, examensprogrammen, utbildningscentren och nya initiativ i Simmons School. Om du ser din framtid inom något av våra områden ser vi fram emot att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål. Vår fakultet uppmuntrar studenter att sträva mot höga mål i sin karriär, att möta förberedelserna inom sina områden och att bygga mot en bättre framtid för alla.

När Annette Caldwell Simmons School växer spelar ditt deltagande roll. Vi hoppas att du bestämmer dig för att gå med oss.

Stephanie Knight, Ed.D.

Leon Simmons Dekan för Annette Caldwell Simmons School of Education and Human Development

Platser

  • Dallas

    University Boulevard,3101, 75205, Dallas

    Frågor