Keystone logo
Southwestern University

Southwestern University

Southwestern University

Introduktion

Vid Southwestern University är du inte bara den passiva konsumenten av aktuell kunskap; du är en aktiv deltagare i skapandet av ny kunskap. Southwestern Experience är utformad för att utveckla de intellektuella metoder som är nödvändiga för att förbättra din förmåga att utforska regioner med original tanke och kreativt uttryck.

Världen förändras - och i snabbare takt. Under en karriär från 2000-talet kommer du att bli tvungen att främja kunskapens gränser, snabbt anpassa dig till förändring, lösa problem och nya och komplexa utmaningar och förutse vad som är nästa.

Vi har skapat en upplevelse som förbereder dig för dessa nya verkligheter. Genom att kombinera vår flexibla läroplan, utvecklingen av moderna sätt att tänka och den verkliga upplevelsen kommer SU att förse dig med de färdigheter som krävs för att anpassa, skapa, samarbeta och se utmaningar från flera perspektiv. Dessa färdigheter utgör en värdefull del av en mycket bredare, mer relevant utbildning för morgondagens som väntar på dig.

Platser

 • Georgetown

  East University Avenue,1001, 78626, Georgetown

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor