Keystone logo
Spain Business School

Spain Business School

Spain Business School

Introduktion

Spain Business School är en digital infödingskola, en ledare inom utbildning av privata, oberoende och plural digitala företag med en mycket viktig social funktion. Vi kan indikera att vi står inför en av få sociala handelshögskolor om inte den enda. Den består av aktiva yrkesverksamma och chefer som vill dela med sig av sin erfarenhet som ger mervärde till samhället. Vi vill tjäna och utbilda begåvade människor, oavsett ålder, ras eller kvalifikationer. Vi förstärker också utbildningsförslaget med kvaliteten på universitetets magisterexamen.

Spain Business School fokuserar på affärsutbildning, marknadsföring, cybersäkerhet, big data, juridiska och operativa, enligt en högkvalitativ eLearning-metodik som nu används av världens ledande handelshögskolor.

Spain Business School närvarande för att uppnå erkännande av det internationella samfundet som utbildning i digitala digitala affärer tack vare sin lärarpersonal, den höga efterfrågan på de akademiska programmen och det konkurrenskraftiga kostnadssystemet. Det som trodde (digital transformation) var en framtid, och nu är en väldigt verklig gåva, vi såg det som närvarande 2012.

pixel

Mission

Uppdraget och visionen för Spain Business School

 • Att du är huvudpersonen i ditt lärande
 • De styr beslutsfattandet. Vi ger dig inte svaren. Du lär dig att svara på frågor som jag aldrig har ställt dig förut
 • Satsningen på kvalitet och service.
 • Den formativa tillväxten i samhället.

värden

Värdena är baserade på individer och företag är grupper av människor.

 • Respekt för andra, personligen och professionellt. Affärsmän-centrerad ledning.
 • Spirit of service och kvalitet i kvalitet som ett medel för bra arbete.
 • Ödmjukhet, förmåga att lära och lyssna.
 • Integritet och lagarbete.
 • samhällsengagemang.
 • Internationalisering.
 • Entreprenörskap.

SBS Kunskapsexperimentell metodik

144087_SBSKE.png

Världen har ändrat sina regler. Den digitala omvandlingen har accelererat i 6 år och utbildningen transformeras. Vi såg redan vägen för 7 år sedan. Därför, om du vill studera i en högpresterande metod som har testats i flera år, studera vid Spain Business School .

Vårt lärande är erfarenhetsmässigt och kräver en hög grad av engagemang och engagemang, precis som ett ansikte mot ansikte-program, men med fördelen av flexibilitet som endast kvalitet online-utbildning kan ge.

Vi tillämpar ”smidiga” undervisningstekniker där du kommer att ha mål varje vecka och läraren kommer att vara din guide, din mentor. Mellan veckorna görs flexibiliteten av dig. Vi främjar socialt och samarbetsinlärning eftersom för närvarande lärande sker överallt och ett annat av dina mål är att lära sig att lära sig, vilket sker genom observation och erfarenhet av att utföra praktiska fall.

Och i allt detta spelar teknik en viktig roll. Av denna anledning har vi vid Spain Business School utvecklat vår skräddarsydda plattform för detta i spetsen för pedagogisk innovation och, viktigast av allt, för att du ska maximera ditt lärande och därmed garantera den bästa anpassningen till förändring, det viktigaste kännetecknet för dagens samhälle. Vi förvandlar hotet om förändring till en möjlighet

Ditt deltagande är mycket viktigt och därmed förbättrar vårt lärande genom att göra en modell, det vill säga att lära genom att göra, öva, förstå situationen och agera, ensam, som ett team, i samarbete och alltid med din mentors vägledning.

Det slutliga målet med vår utbildning är att förbättra ditt kritiska och kreativa tänkande så att du lär dig att tänka och genom att tänka kan du analysera situationer, problem för att fatta rätt beslut.

STUDIER ONLINE. Erfarenhetsinlärning

Kombinera ditt arbete, ditt familjeliv, din fritid med vår erfarenhetsmetodik. Vi garanterar framgång med vår störande metodik, bevisad i mer än 7 år och mer än 20 000 studenter.

Vi är ledande inom utbildning online!

STUDIER ONLINE. PRESENTIAL STUDIE. HYBRIDMETOD. Erfarenhetsinlärning läggs till för att leva upplevelsen i första personen.

Om du också är intresserad av nätverk, kontakt med lärare, erfarenheten av att studera i Europa, tveka inte. Upplev SBS-upplevelsen!

Du kan experimentera med en intensiv modell på sommaren från 2 till 4 veckor ansikte mot ansikte är heltid eller under hela året med hjälp av den verkställande metoden.

Med den avancerade SBS-kunskapsplattformen kommer du aldrig att vara ensam, du kommer aldrig att gå vilse.

Ledande innovativ metod för att lägga till kunskap som överför arbete och kunskap bortom klassrummet. Teamwork, samarbetsinlärning, fallanalys, innehåll baserat på övning, med din flexibilitet, från din lärares mentorskap och tack vare ditt engagemang, engagemang och ansträngning.

Vi föreslår en enhetlig studiemetodik med veckokurser som förbättrar och förbättrar ditt lärande:

Lärande genom att göra och samarbete

· Kunskapsnätverk med en praktisk agenda

· Utvärderingstest. Utvärdera dina baser

· CrowdLearning genom diskussionsfrågor, forskning och breddkoncept.

· Individualiserad övervakning, forum och undervisade samtal

· Livekurser. Studenter kommer att kunna följa lektioner live och spelas in. Följ också upp med lärarna och lös dina tvivel.

· Webbinarier och masterclasses för Digital Business som förstärker din kunskap

Men vad som verkligen skiljer oss ut

Du är huvudpersonen i ditt lärande

Vi främjar ditt engagemang

Experten hanterar och förbättrar det du lär dig

Det spelar roll vad du lär dig

Vi förbättrar ditt kritiska tänkande

Du får riktig, personlig feedback från en branschexpert

Du lär dig att svara på frågor som ingen någonsin har ställt förut

144099_opiniones_sbs.jpg

Visumkrav

Om du vill komma och studera i Spanien kommer du att lära dig hur du ansöker om visum. Här erbjuder vi dig mer information av ditt intresse för att lösa alla dina tvivel, men vi rekommenderar att du går och informerar Spaniens konsulat eller ambassad i din region.

Stipendier och finansiering

Ansök om ditt stipendium till Obra Social Spain Business School .

Mer än 1 miljon euro varje år för stipendier.

Ranking

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Studentberättelser

Platser

Platser
 • Madrid

  C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Frågor