Keystone logo
Sparsholt College Hampshire

Sparsholt College Hampshire

Sparsholt College Hampshire

Introduktion

Inledning Sparsholt College Hampshire är en av de ledande leverantörerna på universitetsnivå kurser för mark och miljö, med en historia som spänner över mer än 100 år. Våra utbildningar valideras av University of Portsmouth - legat i topp 2% av universiteten i världen (The Times Higher Education World University Rankings 2014), och våra internationella studenter dra nytta av oöverträffade anläggningar spridda över ett campus som spänner över nästan 400 tunnland vackra brittiska landsbygden.

Dagens Student, Morgondagens expert Sparsholt College har ett internationellt rykte för att locka studenter från hela världen. Dessa studenter - från 28 länder och räkna - komma till Sparsholt att delta i forskning och att förbereda sig för globala karriärer inom områdena djur, zoo och hästhållning, veterinärvårdvetenskap, ekologi och naturvårdsförvaltning, trädgårdsodling och fiske.

Kollegiet har en mycket stark tradition av att blanda teoretiska studier med alla de praktiska färdigheter att moderna branschens krav. Som ett resultat, Sparsholt studenterna lämnar akademin mycket väl förberedda för sysselsättningen; 91% av våra studenter har gått ut på arbetsmarknaden eller fortsatta studier (Dlhé 2013). Kollegiet ger också en stödjande, välkomnande miljö inom vilken eleverna kan blomstra och uppnå sin fulla potential. Det är en elevcentrerad strategi som vi tror bidrar avsevärt till belåtenhet för våra studenter - Sparsholt högskolan hade den högsta studerande nöjda (94%) av alla de brittiska landbaserade Högskolor 2015 (NSS Data).

Platser

  • Sparsholt

    Sparsholt College, Westley Lane, SO21 2NF, Sparsholt

Frågor