Keystone logo
Sprachschule Aktiv

Sprachschule Aktiv

Sprachschule Aktiv

Introduktion

Skolan aktiveras i München - Bekvämt lära sig språk i en avslappnad atmosfär

Att lära språk på vår språkskola i München är kul! Oavsett om det är att lära sig tyska för nybörjare som andraspråk, affärsengelska eller ett främmande språk för semester. Vi, skolan aktiverade München, kommer att glädja dig med vårt team av sympatiska infödda talare av det nya språket och kulturen! De enskilda språklektioner, grupplektioner och personliga språklärare vid vår språkskola i München kan du boka till låga priser.

Vill du lära dig tyska som främmande språk, besöka en kvalificerad engelskkurs i München, förbättra din franska uttal eller gå in i det italienska språket? Då säger vi som en språkskola Aktiv München Buenos Dias, Enchanté, Ciao och Hej på många andra språk som spanska, ryska eller portugisiska.

Skolan aktiverad - din språkskola i München sedan 2003

Begreppet aktiv språkskola i München är så lyckat att efter mer än 10 år har nu 120 välutbildade infödda talare som språklärare i München och du kan också ha en privat språkskola i Barcelona. I hela Tyskland, kommer du att hitta oss i fem städer: München, Berlin, Freising, Ingolstadt och Garching.

Våra platser i München:

 • Heßstr. 90, 80797 München - Tegernsee Rt. 135 i Giesing 81539 München - Dachau Str. 11, 80335 München

Platser

 • Munich

  Sprachschule Aktiv Tegernseer Landstraße, 135, 81539, Munich

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor