Keystone logo
Springfield College

Springfield College

Springfield College

Introduktion

Springfield College är en oberoende, ideell, utbildningsinstitution. Springfield College har en lång och framträdande historia om att tjäna mänskligheten genom sina studenters utbildning - i ande, sinne och kropp. I nästan 130 år har nationellt och internationellt erkända fakultetsmedlemmar förberett studenter för ledarskap i våra samhällen - i skolor, på sjukhus, i näringslivet och inom idrottsområden - i USA och runt om i världen.

Högskolan erbjuder en rad grund- och forskarutbildningsprogram inom hälsovetenskap, mänskliga och sociala tjänster, sportledning och rörelsestudier, utbildning, företagande och konst och vetenskap. Det erbjuder också doktorandprogram inom kroppsövning, sjukgymnastik och rådgivningspsykologi.

Genom akademiskt stipendium och en livlig friidrottskultur är Springfield College studenter välavrundade, hela, balanserade individer som är högst upp i sina spel, oavsett deras forum. Och dessa exemplariska studenter har valt Springfield College - i de flesta fall som deras första val - eftersom vi är engagerade i att studenter som kommer att förändra världen. Springfield College rankas konsekvent bland de bästa universiteten och som en institution som leder till forskarskolan för många av sina studenter.

Vi fokuserar på att hjälpa eleverna att utveckla hela människan så att de kan tjäna som ledare i sina samhällen, organisationer, företag - vart deras nästa steg tar dem.

Springfield College uppdrag är att utbilda hela människan i anda, sinne och kropp för ledarskap i tjänst för andra.

Platser

  • Springfield

    Alden Street,263, 01109, Springfield

    Frågor