Keystone logo
© Tufigno Photo Services
St Martin’s Institute of Information Technology

St Martin’s Institute of Information Technology

St Martin’s Institute of Information Technology

Introduktion

St Martins Institute of IT är en licensierad (Licens nr: 196) privata högre utbildningsinstitution av den nationella kommissionen för fortbildning och högre utbildning i Malta, som erbjuder en rad mqf Level 5 diplom och nivå 6 & 7 grader i datorn och samhällsvetenskap tilldelats av University of London. St Martins bildades 1985, och började stödja program som erbjuds genom University of London International år 2000.

St Martins har etablerat sig som en unik läroanstalt i Malta baserat på ett åtagande av utbildning av hög kvalitet. Detta har bekräftats genom en historia av goda resultat under de senaste åren, som kulminerade i 70% av avgångselever 2006 uppnå en första klassens utmärkelser, med två studenter som fick tre akademiska utmärkelser mellan dem. De två föregående åren var också en framgångssaga med 50% examen på första klassens utmärkelser. Det är absolut nödvändigt att sätta saker i perspektiv. Malta är det minsta EU-medlemsland, med en sammanlagd befolkning på drygt fyrahundratusen, med, även om en av de äldsta universiteten som fastställts av riddarna av St John i 16-talet. Konkurrensen om eleverna är således mycket krävande och framgången som gjorts av St Martins akademiker är att ha en markant effekt på öppna den tertiära utbildningssektorn i Malta, från en veritabel monopol i en pluralistisk miljö som kommer att ha en positiv effekt på befolkningen i Malta.

Tusentals internationella studenter lockas till Malta för att studera engelska varje år, och ett antal av dessa studenter väljer St Martins att läsa för kvalifikationer som erbjuds genom University of London i stället för att gå tillbaka till sitt hemland. Detta bådar gott inför framtiden av institutet, och University of London International Programmes i Malta.

Platser

  • Hamrun

    St Martin's Institute of IT Schembri Street , HMR1541, Hamrun

    Program

      Frågor