Keystone logo
St. Andrews University

St. Andrews University

St. Andrews University

Introduktion

I september 1961 gick de första studenterna ut på tomten till ett rymligt, sjöcentrerat campus som bara en kort tid tidigare hade fått namnet St. Andrews Presbyterian College. Långt före ankomsten av de första studenterna hade presbyterianer över North Carolina, lekmän och präster, förbundit sig till detta nya äventyr inom högre utbildning.

St. Andrews historia började 1896 med grundandet av Flora Macdonald College i Red Springs, NC. 1958 slogs Flora Macdonald College samman med Presbyterian Junior College i Maxton, NC för att etablera St. Andrews. 1996 firade St. Andrews hundraårsjubileet för sitt arv genom att vara värd för en serie evenemang och firande. För att hedra tillfället samlades 800 plus alumner, lärare, studenter, personal och vänner för denna födelsedagsfest för att erkänna de tre institutionernas gemensamma historia.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Laurinburg

    Dogwood Mile Street,1700, 28352, Laurinburg

    Frågor